Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- A OnePlus már meg sem próbál titkot tartani
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
nagyon ótvar képek, azt hittem ezt a vízfestékes effektet már a múltban hagytuk a sonyt kivéve... tévedtem.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
ghiottone
nagyúr
100 ezer forint körüli árcédulával a kamera valóban lehetne jobb.
Eladó Google Pixel 8 Pro: https://tinyurl.com/ghiottone
-
total90
veterán
Pár hónap és beesik 70-re, annyiért meg ez teljesen jó cucc.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
shifty!
senior tag
A kamera nagy csalódás ebben az ársávban. A szelfi kamera zuhanás közbeni védelme (behúzás) megoldott?
Azért valahol mókás, hogy egy bőven 6" fölötti telefonba sikerült 4000 mAh-s aksit cipőkanállal begyömöszölni, és ez az egyik ütőkártya a specifikációk között... Láttunk már ekkorát korábban, jóval alsóbb kategóriás készülékben (Redmi 4X és tsa)... Lassan ebben is felnőhetnének a gyártók, mert érdemben akku szinten 2-3-4 éve ~nincs előrelépés, a gyártástechnológia fejlődése kompenzálja nagyrészt a teljesítménynövekményt, meg hogy az android picivel okosabban bánik már az energiával... szerintem ez elég szomorú trend...
"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."
-
törölt tag
szépnek szép ...
-
janeszgol
félisten
Ennyiért inkább az A70. Nem lenne rossz ez, csak semmiben nem kiemelkedő. Az A40nél jobb természetesen, csak az meg a méret miatt lehet előnyben.
A képek elmennek. Legalább nem maszatolódik 100% cropnál, cserébe viszont szétesik picit a kép.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
janeszgol
félisten
+ Írhattam volna még a Horor Playt, csak nem tudom mennyi a készlet belőle. Őszinte leszek: én a tetszett plecsnit sem adtam volna rá. Persze nem kiemelkedő, de nem is gagyi, viszont ma már szinte minden telefon tetszett lenne, ha azt nézem honnan indultunk, és hol tartunk ma.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
gattolino
senior tag
A telefon modern, de semmiben sem kiemelkedő. Még árban sem, gondolom ezért kapta a tetszett plecsnit
Vivo X90 Pro Plus
-
Kkromer
aktív tag
Állandóan az ócska " Saomik" - hoz hasonlítunk. Árban persze. Olyan céghez, mely úgy tudja viszonylag olcsón adni a termékeit, h minden adózást kikerül, ha lehet..Jogdíjakat nem fizet...Mindenféle vámokat elkerül...kétes értékű kínai oldalakról, gari nélkül rendelhető. Így könnyű jó áron adni bármit. Ja...ha hivatalos Xiaomi márkaüzletet keresek fel...kb. 4 féle telefonjuk van....( xiaomi.hu)
-
vanye
senior tag
"Sajnos a gyártó nem közölt információkat arról, hogy a készülék képes bármilyen teljesítményű gyorstöltést kezelni (...)"
Nem pont az lenne a TESZT mint újságírói műfaj célja, hogy pl. erre is fényt derítsen?Jó hogy nem PR-anyagból írtok tesztet, az lenne még valami.
Stern des Südens!
-
Noukoum
veterán
Legalább nincs noccs, ha már drága
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
dave_gahan
aktív tag
Értesítési LED van benne? Ha igen, színes, v. csak fehér?
Még vmi, azt írja Alicewake, hogy "Ilyenek például az ujjlenyomat-olvasó különleges képességei: nem csak a védvonalként használható, de lehet vele exponálni, hívást elutasítani és lapozgatni, illetve az értesítősávot lehúzni. Utóbbi lehetőség azért is nagyon jó, mert a kijelzőn bárhol lefelé simítva a kereső ugrik elő, a gyorskapcsolópanelért kénytelenek vagyunk felnyújtózkodni."
Holott a képen látszódik, hogy be lehet állítani úgy a navigációs gombsort, hogy ne kelljen fentre nyújtózkodni:
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
SzaSza0909
csendes tag
válasz
dave_gahan #19 üzenetére
"Holott a képen látszódik, hogy be lehet állítani úgy a navigációs gombsort, hogy ne kelljen fentre nyújtózkodni"
Itt mire gondolsz? Mi látszik a képen, ami alapján a lehúzható fenti menüsor kijelzőn való elérhetőségéért nem kell felnyújtózkodni? -
Genova1983
tag
válasz
SzaSza0909 #23 üzenetére
Két vonal lefelé nyíl gomb.Ezzel tudod kezelni az értesítési sávot.
-
SzaSza0909
csendes tag
válasz
Genova1983 #24 üzenetére
Ó és tényleg. Összekevertem a gombsor-elrejtő gombbal (ami ezen nincs, de Mate-en igen). Mindig kikapcsolva van nálam a virtuális gombsor, így már fel se ismerem a gombokat rajta
-
-
Genova1983
tag
válasz
SzaSza0909 #25 üzenetére
Mióta van gesztusvezérlés én is azt használom Mate 20 Lite-on,nekem sokkal kényelmesebb.Az értesítési sáv kezeléséhez meg tökéletes az ujjlenyomat olvasó.
-
-
Azie
őstag
mondjuk jó lenne egy hivatalos viszonteladói lista minden márkához
igény az 'vóna rá szerintem
am. meg gb árak ~10-12%, szóval baromira nem áfamentes, csak nem a mocsárbeli szabadrablásnyi áfát kell kifizetni. gondolom a jóember a többi EUs valid árra is köpköd"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
ates
aktív tag
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
dave_gahan #19 üzenetére
Ez pontosan így van, de ha a gesztusvezérlést választod, akkor menten megszűnik ez a lehetőség
Non omnis moriar.
-
Ereshkigal
őstag
Jól néztek ki.
-
MrBazsi
senior tag
Szép ez a szín nagyon, de se értesítési led és nagyon nagy.
-
Ádám16
addikt
S6e Emerald Green óta rimánkodok új zöld telefonért. Végre van egyre több gyártó kínálatában.
Ez a pop-up kamera tök jó dolog, viszont így, hogy alul van káva, nem sok értelmét látom. Inkább tolták volna lentebb a kijelzőt, felül maradt volna egy kis káva, ahova mehetett volna a kamera.
Szerintem a Sony új Xperia sorozata ebből a szempontból jobb. -
Lincoln6echo
tag
Tepszi.
Amúgy kafa! -
Freerider90
kezdő
Jó - jó,szép - szép csak műanyag...
Ennyire költséghatékony lenne ez az anyag? -
nuke7
veterán
7,8" kijelzővel még használható is lenne...
https://youtube.com/user/nuke7
-
carloblaine
tag
A régi redmi 3 ba, ami 3 éve volt a telóm, 5 colos és 4000 res akksi volt benne... 2-3 naponta elég volt tölteni még erősebb használat mellett is, és azt sem tudtam mi az h telót tölteni naponta.
Elég volt újítani és megtudtam... Kib@szott szánalmas.Sokkal nagyobb és erősebb telefonok és az akksi maximum ugyanakkora... De sok esetben még kevesebb is akár egy 1000 sel...
[ Szerkesztve ]
-
Nem. Ha csak 5V/2A van ráírva akkor az 10W. Ha feltételezzük a kábel is a helyet magaslatán áll. Lassan írok egy cikket, hogy rendbe kerüljenek a fejekbe a dolgok. És a villanyautók korát éljük. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei első pop-up szelfikamerás mobilja ezt, mármint a kiemelkedő kameraegységet leszámítva nem kifejezetten különleges, de alapvetően egyben van, kimagasló az üzemidő és tényleg gyönyörű színekben érhető el.
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Grand Theft Auto VI - Megvan, hogy mikor jön az első előzetes
- GTA VI
- LEGO klub
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen hardverek lapulnak a Mikulás zsákjában?
- Figyelmeztette az USA az NVIDIA-t, hogy ne tervezze át a gyorsítóit
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest