- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SvenBlauer
újonc
válasz
petati94 #14805 üzenetére
Köszi a választ.
A telefon eddig is "automatikus 4G/3G/2G" beállításon volt és használtam a netet telefonálás közben rendszeresen (böngészés, képek, e-mailek küldése stb) ezért tűnt fel, hogy tegnap óta nem lehet. Semmi különös beállítás nem történet a megvételekor vagy később, hogy ez működjön, a sim be lett helyezve és minden beállítás automatikusan történt. (Máskor is volt már gyári beállítás visszaállítása és minden további nélkül ment a mobilnet és a telefon tehát még az sem lehet,hogy a Telekomnál állítottak valamit be vásárláskor úgy, hogy esetleg nem láttam/nem tudtam, hogy ezt csinálják.) -
SvenBlauer
újonc
Sziasztok!
A következő problémában szeretnék segítséget kérni:
Hívás közben nem lehet netezni mobilnettel. A hívás felépülésekor eldobja a mobilnetet, majd ha vége a hívásnak egyből visszaáll.
Egészen tegnapig semmi gond nem volt amikor is annyi történt, hogy a sim kártyát kicseréltük egy Digis kártyára, majd ment vissza a telekomos.
Voltam a Telekomnál, de mivel nem volt bent mobiltudós (legyen az bármi is), így csak annyit mondtak, hogy semmi korlátozást nem látnak a kártyán, a beállítások megfelelőnek tűnnek (ezek ugye automatikusan történtek) és szerintük ez a telefon hardveres vagy szoftveres hibája lesz. Mindenesetre nyomjak egy gyári beállításokat - ez meg is történet, de a probléma nem szűnt meg.
Egy videót is készítettem, róla: https://streamable.com/uu1ytA telefon egy Telekomnál vásárolt készülék kb 2,5 éve, a kártya is ekkor lett cserélve.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest