-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10833 üzenetére
(#10833) eladogeppc
Abban hogy erre van garancia FF mokoltra meg nincs....
(#10834) laskr99
Az 5.0=> 5.1 nem fő verzió váltás csak verzió a kettő nem egy és ugyan az.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Cunaja #10770 üzenetére
Ha nekem kellene mesterem akkor p9 vennék de mivel a lányomnak kell ezért a P10 lesz neki az tetszik és mást nem is akar. Hát legyen..
Tudom, hogy a mester olyan ROM-kat, csinál, hogy a XDA-sok mérföldekkel el vannak maradva..
Mondjuk nem értek a Huawei telefonokhoz Na ezt nem hiszem el....
-
bubus66
nagyúr
A Igen a TWRP felül kell írni a custom recoveryvel. a ROOT.nak elég egy FR ha meg vissza akarod zárni a BL-t akkor előtte csinálj egy oeminfo cserét és akkor Lockedre zárja vissza.
A BL nem muszáj, de ha visszazárod akkor az OTA biztos, hogy jó lesz.. Mert voltam, már úgy, hogy a nyitva maradt BL miatt nem települt (azt nem tudom miért) de mikor bezártuk egyből fel ment a ROM.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #10749 üzenetére
Hát nem tudom mi az az eszméleten mennyiségű hiba, én nem állítom, hogy 100% de azért ez túlzás, hogy eszméletlen mennyiségű hiba van. Azt most is fenntartom, hogy kényszerből is lehet venni olyat amin nem béna szoftver van.
A hónap végen veszek egy P10-et csak azért mert Huawei és béna szoftver van rajta és gondolom az is tele van eszméletlen mennyiségű hibával.. Volta szerencsém kézbe fogni és nyomkodni egy kicsit. A lányom a Samsungról meg az LG-ről, a Sonyról meg nem is beszélve (volt mindegyik típus) hallani sem akar. A P8 Lite-je van és rendesen gyilkolja (most lesz 2 éves)és eddig egyetlen egyszer csináltam neki egy FR-t és még soha nem panaszkodott a béna szoftverre.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #10747 üzenetére
Ezt a készüléket a béna gyári szoftvere miatt nem tudom ajánlani
Azért mert neked nem jött be még másnak bejöhet... Ha béna szoftvere akkor miért nem veszel olyat aminek nem béna a gyári szoftvere..
Miért az összetákolt sz@rságok amiket az XDA-ról le szedsz le azok nem bénák?
Eddig négy telefont kellett az XDA-s tákolmányok miatt a halálból visszahozni 3 sikerült a 4. sajnos szerviz lett..
Érdekes módon azóta mióta a gyári (béna) firmwaret használják nem is panaszkodnak..
-
bubus66
nagyúr
válasz
leviske #10724 üzenetére
Elhiszed, hogy nem azt nézem mennyit használ. A használom a telefon, és nem azt lesegetem, hogy most 800 MB vagy 1 Gb a szabad ram meg nem is érdekel.. Ha meg meg akad (amire még nem volt pl) akkor csinálok egy FR és megvan oldva...
(#10723) gabby123
Mivel a B370-nel egy komplett fimwaret tettél, fel ezért a b380 már csak frissítés javítás fog tartalmazni és semmi nem marad ki belőle, ami a B370-ben benne volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
leviske #10717 üzenetére
Az Övé Vodafone-os a tied? És miért nem megy fel a te általad letöltött? De ha emlékeim nem csalnak erről volt szó a topikba is..
Téma Összefoglaló, FF használata.
A legfrissebb teljest töltöttem, 3x futottam neki kukk csak ide
Ha a módosított porxyval teszed fel fel kell mennie.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #10710 üzenetére
Na pont ezért nem vesszek ebben az országban ilyet, mert ugyan az ami az e-bayen meg rendelek csak itt a kapzsiság a jellemző 5-10x áron. Inkább kivárom a kettő hetet, és még soha semmi gondom nem volt egyetlen egy áruval sem..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #10704 üzenetére
Igen az előfordulhat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #10693 üzenetére
Gadgetfan_
Különben meg tényleg magától nem indul így csak a lenti módon lehet ezt elő csalogatni
Reboot system now és újra fog indulni a telefon.
Valószínű ki kapcsolta és a hangerő fel meg a bekapcsoló gombot egyszerre nyomta vagy újra indításnál megnyomta a hangerő fel gombot.
Valószínű, ha össze-vissza nyomkodta akkor csináltál egy FR azért ált vissza a gyári beállításokra.
A szerkesztés gombot meg használd légyszíves van rá 5 perced..
(#10694) fjani
Ha ki lesz adva akkor fel lehet tenni, útmutató a Téma Összefoglalóba
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10687 üzenetére
A proxy beállítást vissza kell állítani mikor elkezdi a letöltést, és ugyan úgy működik, és nem kell félnapot várni még lejön..
Direkt kipróbáltam és ha maradta proxy beállítás akkor nekem 30%-nál megállt ha vissza tetem az eredetire akkor meg kb 20 perc alatt lent volt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10684 üzenetére
Le van írva amit linkeltem, hogy letöltés előtt vissza kell állni az eredetire.
Ha ez meg van a internet hozzáférést és a wifi is állítsd vissza az eredeti állapotában és akkor letölti.
Telepíti is..(#10685) petya220
Már, hogy állította volna vissza ha 65%-nál megáll neki.. Itt jön, az, hogy csak az elejét olvassa el..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10673 üzenetére
Igen lehet oeminfo cserével de minek kell régió kódot váltani?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zoolika87 #10667 üzenetére
(#10667) Zoolika87
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
oeminfo és custom.bin csere nélkül nem lehet rá tenni a C432-őt..
Na igen ez a tipikus sarki GSM eladás
(#10666) eladogeppc
Van a módosított FF-el a B370 & B371
A Garancia az a FF-nél nincs addig még az adott régióban meg nem jelenik a hivatalos!!!!
"Csak arra van garancia ami OTA-n vagy HiSuite-n megjelenik."
Forrás: Cunaja
-
bubus66
nagyúr
válasz
Fall-N #10654 üzenetére
A Garancia nem azért ugrik mert az FF átveri a szervert hanem azért mert nálunk még nincs hivatalosan, kiadva tehát a szerviz még csak a B160 vagy a B161 fogja neked garanciában megcsinálni ezeken kívül semmit sem. De ha nem hiszed megpróbálhatod, egy szervizbe, ilyen miatt nem egy vagy kettőnél mentünk inkább biztosra, és lett alaplap csere.. Ez biztos, hogy így van..
Ép ezért az FF csak fél hivatalos és nincs garancia.
De ha emlékeim nem csalnak Cunaja mester is le írta, hogy a FF-nél nincs garancia...
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #10648 üzenetére
Csak azért írja mert vagy nem merte vagy nem tudta feltenni a 7.0 és leragadt a 6.0.. Tény és való, hogy a 6.0-val is jó működött..
evo87
A frissítésekről meg annyit anno a P8 Lite (függetlenekre) időben kijött a 6.0-ás frissítés. Vége volt a béta tesztnek rá egy hétre az összes készülék megkapta.
És azóta nagyon sokat kapott, frissítés..
Meg itt jó páran azért tették, fel hogy teszteljék, hogy az olyan userenek mint te ne kelljen már megtesztelgetni, hanem csak feltenni a tesztelők javaslata alapján.....
Itt meg ugye volt egy félre sikerült Béta teszt.. Meg azért is lett általunk, telepítve és letöltve, hogy a 3 gombossal megpróbáljuk, hog, felmegy-es vagy sem. De mivel nem lehet ezért csak az FF marad. A Q1-be az ha sikerült volna talán belefért volna.
Én visszafogok állni, letudjam szedni, azért hogy mások is feltudják rakni, ezt értem a szolgáltatósokra.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #10644 üzenetére
Azt, nem tudja,hogy FF-el tetted fel, csak azt, hogy még nálunk nincs kiadva ezért nincs garancia rá.
Megoldás vissza kell állni a RollBackel..
Ha a garancia a lényeg akkor megkel várni a hivatalost meg akkor nem kell mokolni, ha pedig gond van vissza kell tenni a 6.0, ha az MM valamiért nem menne vissza akkor meg édes mindegy mi van rajta, mert vagy alaplapot cserél vagy tesz rá egy másik szoftvert.. -
bubus66
nagyúr
És miért is nem lehet érte háborogni mikor a Huawei Q1-re ígérte a frissítést, lassan a Q2-nek is vége és még semmi.. Kösz az öltetett de ha nem gond akkor én júniusban egy P10 veszek....
Különben én a Téma Összefoglaló végett tettem, fel, hogy az FF-ről is tudjak leírást csinálni stb...
Egyszerűbb venni egy másik telefon
Hát erre inkább nem mondok semmit sem....
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10628 üzenetére
Ha meg csináltad, volna egyből dualosra ekkor nem kell nyitogatni a BL..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10625 üzenetére
Mi van folyamatban? a B161-től sem lesz dualos....
Itt levan írva, hogy melyik a DS és melyik az SS.....
Persze hogy jelezte mert SINGLE-be az a legfrissebb.
De értsd már meg, hogy attól még, hogy fel tetted nem lesz dulos... Meg azt írtad, független
Tárcsázóba bütöd*#*#2846579#*#*
3 pont/2 pont mit ír ki?
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10623 üzenetére
Persze, hogy felment a SS a SS-re B131-el soha nem lesz dualos...
l csak egy ROM-ot cseréltél..
Dualosításban benne van az oemeinfo csere is
(#10621) PRESSLABOY
Gondolom ha olvastál volna akkor az is le van írva hogy dualosításnál visszazárja a BL
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10621 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10619 üzenetére
Cseréltél oeminfot??? A Dualos oemintot tetted fel?
Annak úgy fel kell menni... Remélem nem a L31-ROM-ját akartad feltenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
totattis #10587 üzenetére
(#10590) castiels
Neked csináltam egy telefont, oda ragadtál a 7.0-ra meg kérdeztem kell??? Most nem azóta egy fojtába a 7.0 keresed.. Linkeltem miért nem teszed fel???
(#10587) totattis
Szeva hapcika holnapra várható lesz, a 7.0...
Hapcika A Magyar is azt fog ki írni. Szerbiát fog kiírni... -
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #10565 üzenetére
Le van kérve és privátba elküldve a BL nyitó kód.
-
bubus66
nagyúr
Tisztelt Fórumtársak!!!!
Megkérek mindenkit, mielőtt neki áll bár mit is csinálni a telefonján. Vegye a fáradságot és legyen szíves olvassa már el az a TÉMA ÖSSZEFOGLALÓT! (nem azért mert én csináltam) hanem meg lehet előzni vele a felesleges köröket, és esetleges szervizet.
Pl a 7.0-ról való visszaállást, direkt le írtam erre az user mert neki biztos teszik, hogy C900B300 rá ereszti a B160 utána meg meglepődik, hogy bootloop-os a telefonja..
Ha meg valamit nem értesz akkor ne szégyellj és tedd fel a kérdését a topikba, és legyél türelemmel válaszolni fognak..
Tudok segíteni (ha van rá időm) és fogok is. Viszont addig senki ne telepítsen össze vissza mindent, az XDR-4pda-ról meg a különböző oldalakról leszedet ismeretlen ROM-okat, várjon inkább és fognak ajánlani megbízható ROM-ot..
Köszönöm
(#10565) tucsok8510
Holnap reggel küldj át mindent ami kell a BL nyitáshoz.. Lekérem neked. De ha lehet Prívátba..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #10564 üzenetére
Neked ezt tudni kellene és még ajánlod neked a B160 fel tette RollBaceket leírtam már vagy milliószor hogy nem lehet mert vagy bootlop vagy tégla lesz.
(#10556) petya220
Mákod volt a RollBackel de a C900B300 a B161 tetted fel? Szerintem előbb a B381 próbáld meg
Nem is fog már menni neki sehogyan sem max egy oemifo cserével...
(#10565) tucsok8510
Én letudom kérni a BL nyitó kódot és mit akarsz a hivatalos Huawei Szervizbe talán kiakarod velük nyittatni a BL?
product ID nélkül egyáltalán lehetséges volna-e a "nyitás" igen van én letudom kérni a nyitó kódot
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #10550 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, hogy nem lehet...
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
ricsi1224 #10525 üzenetére
Aki nem tud várni az meg próbálhatja Csak DUAL SIM-esek....
-
bubus66
nagyúr
válasz
PACSA75 #10501 üzenetére
A Te általad letöltött ROM-t amit leszedtél a HwOUC mappából azt nem oda kell visszatenni mert az OTA és
odat tölti le csak. Hanem az update.zip-et ki kell csomagolni a dload mappába és mellé tenni update_data_full_VNS-L21_hw_eu.zip ebben a formátumba, és a 3 gombossal vagy a szerviz menüből elindítani....Tehát a dload mappa tartalmának így kell kinézni-e
META-INF
update.app
update_data_full_VNS-L21_hw_eu.zip ha ez nem menne valami oknál fogva akkor ezt is kicsomagolni a dload mappába és úgy mehet a három gombossal.. -
bubus66
nagyúr
Szia Én az FF-által letöltőtett használom, ahogy olvasom másnak is jó, semmi bug gyors és teszi a dolgát.. A
P10 Lite meg alapból 7.0-val jött ki azt kíváncsi lennék mihez viszonyítja..
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy átlag júzer jobban jár ezzel a 7-es droiddal. Ez a P10 Lite-nél elég érdekes dolog lenne...Volt a kezedbe ilyen telefon(ok)? Vagy csak olvastál meg a haver ezt mondott meg azt mondott, Mert ha nem akkor mindet nem kell ám elhinni, mert sokszor annak fele sem igaz.... Kézbe kell fogni meg nyomkodni, más lesz a véleményed..
Más.
Huawei állásfoglalás..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Kopogyi #10444 üzenetére
Ne ide te privátba töröld innen gyorsan.
P9 Lite Single SIM(VNS-L31)
Warranty: Your device warranty is till 2019-05-21 in United Kingdom.Igen csak most már azt kellene tudni, hogy single vagy dual hány IMEI van 1 vagy 2?
Mert ha valóban szolgáltatós akkor csak a oeminfo cserével lehet feltenni rá a független ROM-ot úgyan ugy kell mint az L21-en csak az L31-hez valóval kell dolgozni
Kösz törlöm is a Pü-det mert már meg néztem..
Akkor miért tettél Rá Dualos ROM-ot????
Tessék ez kell neked majd frissíti a legfrissebbre
De ezt csak oeminfo cserével lehet feltenni ahhoz meg BL kell nyitni
Az L31C432SS oeminfo-t letudod tölteni a programból.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Kopogyi #10440 üzenetére
Azért mert nem úgy van, hogy csak felteszek egy független ROM-ot...
a 160 meg dualos Melyik független ROM-ot tetted rá?
És biztos, hogy VNS-L31????
De ha single a Telefon akkor hozhatja az L31 meg az L21-nél is mert mindegyikél van csak arra a B161 való...
Nem véletlen L21-es az????
Küld át nekem az IMEI-et Privátba megnézem, hogy milyen...
Tárcsázóba üsd be ezt *#*#2846579#*# Majd a nyomj a 2 pontra majd az 1 pontra
Manufacture Infomation-nál mit ír ki?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #10426 üzenetére
Tudom, hogy nem rossz szándékkal írtad.
Csak amit írtam az kikívánkozott belőlem, nevet meg már nem tudtam ki törölni
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #10418 üzenetére
És ez mokolt???
(#10416) Roland0224
Tegnap egy user megkeresett privátba, hogy a P9 Lite telefonját dualosítani akarja leírta, hogyan downgradelt a B371-ről a b130 feltette azt hitte ilyen egyszerű a downgrade, holott a 7.0-ról állt vissza ugye. Írom neki, hogy próbálja meg a RollBackel helyre tenni, és arra tegye fel a B161-t, Na ez sikeres is volt, közben nekem volt más dolgom írtam neki, hogy várjon, meg és segítek, megy csinálni, szerinted meg várt? Na olyan szinten elrontotta, hogy nagyon úgy néz ki, hogy könyvnehezék lesz. Na itt jön az amit írtál hogy jobban értek, hozzá. Hát az közel sem biztos hogy jobban értek hozzá, de csináltam már egypárat meg, és hoztam vissza a halálból, ez most kész elég volt.
Ja és utána még könyörög, hogy csináljam meg persze az ő elbaszott munkáját na ez az ami betette a kaput tegnap..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dino73 #10400 üzenetére
A tied is test keyes volt mert ha nem akkor azért működött neked amit írsz...
(#10399) Denee
Ha kínlódni akarsz akkor csináld azt amit itt írnak
Sokkal egyszerűbb ha kinyítod a BL és meg csinálsz egy oemeinfo cserét B131 és jó fog lenni..
A beállítások menübe betudsz menni? Az USB hiba keresést betudod kapcsolni???
-
bubus66
nagyúr
Igen van még remény de ha nagyon akarod betörheted a Telemax ablakát, csak ne lepődj meg ha esetleg a garancia a kukába kerül...
Csak úgy egy kis keresés után nézd csak mennyi vodás találtam és kb 20s volt
Gondolom a telefon is lévő FF is meg találta ezeket....
-
bubus66
nagyúr
(#10385) Denee
Már milliószor le lett írva és most tényleg utoljára írom le a szolgáltatósra a B171 csak oeminfo cserével tehető fel... Ha elolvastad volna a Téma Összefoglalót akkor most lenne egy használható telefond.
(#10386) tucsok8510
Köszi de szerintem ebben az estben az nem lesz jó
-
bubus66
nagyúr
válasz
billyjack21 #10309 üzenetére
1+1 az valóban 2, de nem ugyan az mint a 2 év gyártói garancia.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Diabo6 #10298 üzenetére
Igen arra meglehet próbálni..
(#10307) Zsocy155
Kétlem, hogy ez is gyártói garancia lenne valószínű, hogy sarki GSM-s garancia..
(#10311) ORCA58
Az még a jobbik eset, ha szürke importos, meg még talán a buildja is C432
Találkoztam már olyannal aminek C636 volt a buildja és ugyan 1+1 év sarki GSM garancia van Rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Napelem
- iPhone topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Hardcore café
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest