- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
válasz
Richvargas #7084 üzenetére
Szia! Ebayen találsz. Carbon fóliát pl. Most linkelni nem tudok, de tuti van mert anno szemeztem vele.
-
Diabo6
senior tag
És ugyan mikorra várható hogy feldolgozzák a csatlakozási kérelmet?
-
Diabo6
senior tag
Már nekem is lehet jelentkezni. Várom is a visszajelzést.
-
Diabo6
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Hát én nem tudok projecthez csatlakozni. Nem ajánl fel semmit.
-
Diabo6
senior tag
Akkor bemásolom én is:
"A Tagok számára a Programhoz a BETAFriendly User Test alkalmazáson keresztül történő csatlakozást követően,2017. január 21. napja és 2017. január 25. napja között elérhetővé a béta szoftverfrissítés oly módon, hogy a Tagok erről rendszerüzenetet kapnak a telefonjukon, amelyre kattintva letudják majd tölteni az új szoftververziót készülékükre." -
Diabo6
senior tag
Ez nem érdekesség, hanem tény. A hideget nem szeretik a mobilok.
-
Diabo6
senior tag
Gyors segítségre lenne szükségem. Sajnos nincs időm utánajárni. Hangrögzítő van ebben a készülékben? Diktafon, felvevő, nevezzük bárhogy. Végigszaladva az appok között nem találtam. El van rejtve, kiszúrja a szemem, vagy le kell töltenem valamit?
Köszönöm szépen -
Diabo6
senior tag
válasz
dr.bubo #6675 üzenetére
UPC-nél is fennáll ez a probléma. Tavaly kellett felhívnom őket, mert a play-t nem töltötte be. Végig se mondtam és az ügyintéző már vágta is rá, hogy visszaállítja a routerem ipv6-ról. Túl új ez még és sok benne a hiba. Azóta tökéletes. Azt mondta még, hogy decemberben újra kell majd telefonálnom, mert akkor megint átáll a router automatikusan. Szerencsére eddig nem jelentkezett a hiba.
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Rootolnám a telót. Nem szeretnék romolgatni, csupán csak azért tenném, hogy tudjak olyan alkalmazásokat (pl wakelock detector) használni, ami root-ot követel. Kérdésem az lenne, hogy ha rootolom, amivel ha jól értelmeztem, akkor más twrp jár, vissza tudom-e tenni a gyári twrp-t arra az esetre, ha jönne a 7es droid. Mert ugye jól tudom, hogy a frissítés csak a gyári twrp-re megy rá.
köszi a válaszokat -
Diabo6
senior tag
Szia!
Miért lett mostanában mindenkinek kevés a 2GB? Miért félnek tőle az emberek? Azért mert kijött pár készülék, ami 3 GB-os? Véleményem szerint teljesen felesleges még a 3 GB, azaz nem lesz emiatt több egy készülék jelenleg.
Évek óta 2 GB-os készülékeim vannak és sose volt hiányom. Szerintem a következő 2 évre is elég lesz egy ilyen készülék.Mellesleg én is szemeztem azzal a készülékkel, de egyáltalán nem tetszett külsőre. Annyit meg egyáltalán nem ér számomra plusz 1 Giga, hogy ne szeressem a telefonomat.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Balathruin #6431 üzenetére
Prime van 😃
-
Diabo6
senior tag
Hogy lehet alkalmazást elrejteni? Anno mintha valaki írta volna. Sajnos letiltani nem engedi, csak törölni, viszont azt nem szeretném még.
-
Diabo6
senior tag
Lehet valahogy gyorsabb exponálásra bírni a fényképezőt?
-
Diabo6
senior tag
Jól tudom, hogy ez a készülék se viszi az 5 Ghz-t? (wifi)
-
Diabo6
senior tag
Üvegfóliát használ valaki ebayről? Linket, véleményt, esetleg fotót tudnátok mellékelni? Ami érdekelne, az a kameránál és a hangszórónál a kivágás. Luk van rá vágva, vagy az egész rész ki van vágva?
Köszönöm -
Diabo6
senior tag
-
-
Diabo6
senior tag
Nálatok van lehetőség a betűtípust külön állítani? Vagy mindenkinek csak teljes témát lehet módosítani?
Oroszoknál azt írják, hogy "Beállítások-> Kijelző> betűstílus", illetve "Témák alkalmazás Helyi-konfigurálása-Font". Ilyeneket nem találok sehol.
A Quickshortcutmaker-rel megtaláltam a témáknál a betűtípust, de azt írja, hogy nincs telepítve... -
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #5734 üzenetére
Lassabban tölt. Mértem is
-
Diabo6
senior tag
Nos!
Szenvedtem, hogy merítsem nullára, de este 8-ig nem tudtam levinni, így 25%-ról kezdtem el tölteni és mérni.
Elvileg 2250mAh-nak kellett volna belemennie. Ahogy 100%-ra ugrott lefotóztam, szóval a mostani töltésem és mérésem alapján valós lehet a 3000mAh. Persze lehet eltérés ha nulláról töltöm, de nem hiszem, hogy nagy jelentősége lenne. -
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #5547 üzenetére
A sárgulásról is tájékoztatok majd mindenkit
-
Diabo6
senior tag
Most töltöm én is a mérőszeren keresztül. 25%-ról kezdtem el, azaz elvileg 2250-nek kell belemennie. Ahogy matekoltam eddig, arányaiban jól állok. Bővebb info később
Megérkezett a TOK. 207 Ftért parádés. Sőt. mindenkinek ajánlom. Asszony fehér telefonján mintha üvegbúra lenne, olyan tiszta és átlátszó. Pöpecül illeszkedik.
-
Diabo6
senior tag
Egy másik fórumon is hasonló a téma...
Akku -
Diabo6
senior tag
Nekem is van ilyen műszerem. Amint lemerül megmérem és küldöm az infot.
-
Diabo6
senior tag
A 160-ból nem lesz 161. A 130-ra 150, arra pedig a 160 megy rá. Külön fut a 0 végződésű és az 1-es végződésű. Ha nem a teljes csomagot telepíted, akkor a meglévő szoftverhez hozzáteszi a frissítő packot. A teljes csomagnál pedig egybe mindenestül ráhúzod a teljes szoftvert a friss pack-kal együtt.
Remélem jól fogalmaztam -
Diabo6
senior tag
válasz
Ferike81 #5368 üzenetére
"5) A teljes frissítés után végezd el a következőket:
Töröld a dload mappába lévő UPDATE.APP-ot éskapcsold ki a telefont majd a Hangerő+ és Bekapcsoló gomb) együttes nyomásával lépj be a recoverybe, majd ott a következőket hajtsd végre.
1. wipe/cache particion
2. wipe/data Factory reset
3. system reboot" -
Diabo6
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztésből. Innen tudod leszedni a régebbi messengereket.
-
Diabo6
senior tag
Szia!
- elméletileg nem lehet. szolgáltatónál biztos nem..
- miért lenne hátrány 2GB Ram? Évek óta 2 gigás készülékem van, soha nem volt hátrányom belőle. Átlagos felhasználó vagyok, talán csöppet átlag feletti. Facebook lite-ot használom, illetve messengerből egy régebbi verziót és nem engedem hogy frissítse. Nem azért mert nem lenne hely, hanem mert utálom az agyonfrissített sz.rokat, amik irreálisan sok helyet foglalnak.
- frissítés előtt pár nappal vettem a telefont, annyi idő alatt nem találtam olyan hibát, ami javításra szorult volna.
- kamera szerintem tökéletes hétköznapi használatra. -
Diabo6
senior tag
válasz
armand254 #5187 üzenetére
Feltettem, de nekem ez is önálló életet él. Töltésre beállítottam, hogy villogjon sárgán, és ahogy töltődik egyre sűrűbben villanjon. Ez még megy is. De ha üzenet jön pl viberen, hiába állítom fehérre, lilán villog továbbra is. Azt pedig nem szeretem. (Ferencváros mindörökké)
-
Diabo6
senior tag
válasz
Wallenberg #5148 üzenetére
Az eladó se tud többet, mint mi. Töltőszett. Külső töltő meg kábel. Többiről fogalma sincs.. ő csak mellécsapja az ajándékot.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Wallenberg #5145 üzenetére
Most megyek az edigitalba. Megkérdezem.
-
Diabo6
senior tag
Én leszedtem egy régebbi facebook messenger verziót és nem hagyom frissíteni. Annyival jobb, mint a facebok lite, hogy ha olyan ír aki nem ismerős, akkor jelzi felkérésként. A lite nekem ezt nem jelezte. Egy régebbi verzió meg nem foglal akkora helyet se és még nincs tele f.szságokkal mint a legújabb verzió.
-
Diabo6
senior tag
Asszonynak vettünk egyet edigitálnál 69.990-ért. Rá egy hónapra vettem én, de mivel jött a joy-napok 12% huawei kedvezménnyel, ezért azt megvártam. És így hozzájutottam egy ugyanolyan készülékhez 70.300 Ft-ért kedvezménnyel. Kemény dolgok mennek itt...
-
Diabo6
senior tag
válasz
Ferike81 #5075 üzenetére
Kamerával kapcsolatban valaki fikázza, valaki szerint pedig nagyon jó. Ezt csak Te tudod majd eldönteni. Van egy másik telóm is, majdnem mindenki fikázta a kameráját, én meg nappali fényben gyönyörű képeket lőttem vele. Ergo relativ, hogy kinek mi a jó. Vannak akik profi fotóminőséget várnak el egy telefontól is....
-
Diabo6
senior tag
válasz
armand254 #4973 üzenetére
Én azt mondom ne pörögj rá nagyon a témára. Ebayen rengeteg tempered glass kapható 400 ft-tól kezdve. Én eddig csak onnan rendeltem, teljes megelégedéssel. ha meg valami oknál fogva nem jó a termék, akkor se dobtál ki sok pénzt, rendelsz másik eladótól.
Pl. most erre várok. Elvileg ezen még van egy vékony fólia is, ami megakadályozza, hogy a szilánkok elszálljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest