- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2523 üzenetére
Köszi azt hittem valami régió kód..
Igen rosszul hittem mert a fehérnél meg W van tehát valószínű, hogy a szín jelőlése
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2506 üzenetére
porterocka
Azt tudom, hogy te nem tudsz segíteni csak arra gondoltam (habár minden kedvem elment tőle) hogy addig nem kellene közzétenni még a visszaállítás lehetősége nincs meg..
Többet nem írok ide erről a témáról, mert úgy veszem észre, hogy egyeseknek nem teszik. Nem mint ha ezt nem tudtam volna..
-
bubus66
nagyúr
(#2513) 313313
Nekem ez kell C432B131 ez a Független firmware. Azért 131 mert Single SIM-es
A Tied azért C432B130 mert dual SIM-esTehát a Páros végű DUALOS
A pártalan Végű a SingleTelekom C150 olyanom megvan és az nem jó
a Vodás meg C02 olyanom is van az se jó..
Tehát azért mert a Telekomnál lett véve még semmi köze nincs firmawreilag a Telekomkhoz.
Neked is köszönöm a felajánlás.
(#2512) Milestone2
Mester nem vitatkozok csak nem szeretem az olyanokat akik keverik szezont a fazonnal és stb...
De ahogy elnézem csak te maradtál meg mégy egy user..
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #2508 üzenetére
Bocsi már Mi köze van a Telekomhoz? te meg olyanba beszélsz bele amibe halvány kicsi fingod......
a C432B131 mióta a másik két szolgálta hagyjuk te inkább ne jó ha halvány kicsi fingod nincs, hogy mi kellene..(#2509) 313313
Az enyém is független.
Egy ember kivételével köszönöm a felajánlást mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
porterocka
Szia úgy gondoltam, mivel az olvasatom alapján (a tok meg a kijelző védő fólia a téma) nem koptatom a billentyűzetet a dualo-sítás leírásával addig még nem lesz meg a vissza állításhoz szükséges fájl. Eddig kettő user van aki felajánlotta segítségét. Igaz a többitől nem is vártam el mivel a tok meg a fólia fontosabb, mint az hogy ha valaki segítséget kér annak eleget tegyenek.... Bezzeg ha az észt kéne osztani akkor ők lennének az elsők..
Eddig egy része meg van ha kész lesz átküldöm majd neked átnézésre..
-
bubus66
nagyúr
válasz
choco01 #2472 üzenetére
Én nem találkoztam a P8 Litenél se meg a P9 Litenél sem a Wifi hibával.
Kb az 60-70 P8 Litet amit meg csinálta abból eddig kettő volt szervizbe az egyik anno az enyém de az GPS hiba miatt, a másik pedig hangszóró hibával volt a és egyiknél se találkoztam wifi hibával..
Hibátlant akarsz olyan nincsen és nem is lesz!!!!
Más hibája én nem találkoztam vele..
-
bubus66
nagyúr
válasz
rbertkrl #2457 üzenetére
Szia Ha Telekomos akkor csak Single SIM-es lesz a telefon mivel a szolgáltatói.
(#2459) 313313
Garancia vesztés a dualosításnál? Hol lett ez írva???
Ha meg lesz a C432B131 oeminfo.img (ami nem nagyon akar meglenni ebben a nagy tok meg kijelző védő fólia mizériába) akkor ha vissza van állítva még a BL is vissza zárása is meg történik, és "Phone Locked lesz".
Az enyém, dualosítva van de ha valami gondja van akkor simán vissza teszem a másik romot vissza záratom és mehet a szervizbe. Különben már gondolkodtam rajta, mert úgy legalább nem kellene könyörögnöm senkinek az oeminfo.img-ért.
Erre meg azt modtam ha valaki úgy küldi vissza, hogy a szervizbe meg is meg is tudják nézni annak úgy kell.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2450 üzenetére
Oké köszi benned bíztam igaz ketten vagytok akik felajánlották segítséget.
Persze a tok meg a kijelző védőfólia előrébbre való egy szakmai topickba. ezért van, hogy csak kettő ember nem siklott el a kérésem felett..
AngeloDivina
meg ő volt még aki felajánlotta a segítségét.
Na nem baj rá jöttem egy két dologra, és úgy fogom a leírást is megcsinálni.
Tegnap találtam egyet nagy volt az öröm de csak addig még fel nem tettem mivel az o.... user ki se írta, hogy melyikhez való és mint utólag kiderült C636 volt.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #2435 üzenetére
Oké rendben ment is a privát üzenet
-
bubus66
nagyúr
Valakinek SINGLE-sek van fent TWRP a telefonján? Az keressen meg legyen szíves, vagy olyan aki egy lementés erejéig feltelepíteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #2402 üzenetére
(#2402) batai15
És miért csak, egy szolgáltatóssal menne ha független a telefon ezt magad se hiszed el ugye?
Mert akkor a másik se menne másik kártyával..
Nem kell nekem fejet hajtani, elég ha nem hiszel el mindent amit olvasol, mert sokszor fele nem igaz.
Majd szerzek egy Vodás vagy Telenoros kártyát.
A P8 litenél is olvastad, mert ott is voltak ilyen fel vetések amik nem voltak igazak mert használtam, én is kettő különböző kártyával.
Hol olvastad a KFV szaklapba
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2387 üzenetére
(#2387) Milestone2
Megvan a visszaállás is vagy is remélem jó nagy balfék voltam..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2387 üzenetére
Azt csak a hétvégén szerintem mert nem nagyon érek rá, neked persze, hogy átküldöm. Te se most kezdted.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2380 üzenetére
Kész hamarosan leírás és képek
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2380 üzenetére
Én is elhiszed mert még nem sikerült..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#2146) zoli62
Pl van egy widget is ahol ki belehet kapcsolni és azt oda teszed ahova akarod.
Különben meg amit (#2147) porterocka itt írt az a P8 Lite 6.0-ban is már így volt tehát abban semmi különbség nincs.
A dupla kopp helyett ujjlenyomat olvasó van
Ez P9 Lite és nem P8 Lite tehát a kettő nem is lehet ugyan az.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2109 üzenetére
(#2109) porterocka
De azért, hogy nem vagyunk hívei neki még ahogy olvasom sokan csak így csinálják és inkább ebben hiszen mint a tiszta telepítésbe.. Nekem csak a név jegyzékről van mentésem, mert a tiszta telepítés híve vagyok..
Igaz a P8 litenél is rongyosra koptattam billentyűzetet, hogy az OTA vagy akár teljes frissítés után Ajánlott az FR mert nagyon sok bosszankodástól meg ment.
-
bubus66
nagyúr
(#2105) m.fery
Itt meg találód az indítási modokat
(#2104) porterocka
Betehetnéd, Téma Összefoglalóba azt is hogy OTA Frissítés után nagyon ajánlott a Factory reset -
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #2104 üzenetére
(#2104) porterocka
Igen ajánlott lenne de ........... Betehetnéd, azt is hogy OTA Frissítés után nagyon ajánlott a Factory reset.. Ha mindjárt nem is de később is jöhetnek elő bugok..
(#2105) m.fery
Az FR= Factory Reset
Azt mindegy melyikkel csináltad meg nagyon ajánlott az FR
Azt pedig úgy tudod megcsinálni, hogy Kikapcsolod a telefont.
A Hangerő gomb fel bekapcsoló gomb együttes nyomása, mégy a recovery meg nem jelenik.
Olyan mint a képen ami van.
És sorba meg csinálod, az alsóval kezded
-
-
bubus66
nagyúr
(#2070) Pjotr
Nem Dual SIM-es, egyik szolgáltatóé sem, Függetlennek független. Igen és szoftveresen van lebutítva.
Elindítod a tárcsázót és beütöd a következőt:
*#*#2846579#*#*A bejövő menübe 3 pont majd a 2 pont alatt meglehet nézni, hogy független vagy függő-e a készülék..
Különben egyszerűen kilehet deríteni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #2066 üzenetére
Szia azért a szerkesztés gombot használhatnád van 5 perced..
-
bubus66
nagyúr
Full B131 frissítést lementeni.
Frissítés menübe/Legfrissebb teljes csomag letöltése. Majd a Belső tárhely/HwOUC mappából ki másolni az sd kártyára. Köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gyuri2008 #2025 üzenetére
Kikapcsolt állapotból hangerő le + bekapcsoló gomb USB kábel legyen csatlakoztatva.
Én vissza zártam de ha tied zárva van akkor Locked lesz.
(#2027) gyuri2008
A Bootloader egyik menü pontba sem tudod megnézni azt csak a fenti leírás alapján.
*#*#2846579#*#*
Ezzel a hálózat korlátozást tudod megnézni. 3 menüpont azon belül a 2 menüpont
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #1917 üzenetére
Rendben köszönöm szépen a segítségedet addig is..
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #1914 üzenetére
Ha kell tárhely szólj privátba adok belépést hozzá
-
bubus66
nagyúr
Mert a Független single mint ahogy volt is B121 frissítve B131-re-
A dual B120-ról frissítve B130-ra
ANDROID???
Te mondtad múltkor, hogy nem tudtad a Huawei gyári böngész telepíteni?
Én is úgy voltam most de rájöttem mi a próbaláma, nem szabad addig alapértelmezettnek tenni az SD kártyát még nem telepíted.
(#1911) online1986
Mentesd le nekem légyszíves mert én elcsesztem a teljes ROM letöltésre nyomtam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
okoska74 #1896 üzenetére
Mert a tied dual SIM-es nem??? És a B120 volt rajta??
Ha letöltöd ne frissítsd mindjárt hanem a légyszíves szedd ki a Belső tárhely/HwOUC mappából a számozott mappával együtt abban van benn kettő zip
A mienknél ez volt a HwOUC mappába 54898 ezzel együtt és töltsd fel légyszíves valahova majd..
Köszönöm előre is
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1893 üzenetére
Nem úgy gondoltam.
Hanem így!
Ha esetleg valakinek nem jönne a VNS-L21C432B131 akkor nálam lehet kérni linket a letöltéshez..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #1883 üzenetére
Ott jobb ha csak 2G használod és nem használod, és a beállításokat is tedd 2G ne a 2G/3G/4G-re az automatikus keresést.. És figyeld mert közvetlen a határ közelében, még úgy is hajlamos átmászni a szerb tornyokra.
Ha kell a net kapcsoltat bekapcsolod és akkor is működik ha csak 2G-van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #1873 üzenetére
Melyik határ szakaszra mész?
(#1875) porterocka
Azt fogja használni, ami elérhető. A leggyorsabb T -t.
Igen de ha a horvát határa megy ott simán át áll a horvátokhoz.. Minden kérdezés nélkül. Tudom én mióta ráfáztam azóta csak kézi keresésen 2G-n használom a és ha kell kapcsolgatom a 3G és 4G de még így is van, hogy be tolakodik a HRVIP, még jó hogy jön SMS-is hozzá..
-
bubus66
nagyúr
válasz
dualcore #1840 üzenetére
Igen ez Somogyba meg úgy működik ahogy írtam de ez ne a Telekomnál szerintem országos.. A Vodáról meg inkább nem nyilatkozok anno tűzoltóságnál vodás voltam de nem bántam meg, hogy eljöttem onnan
Most cseréltem az egy FUN társkártyához egy nano SIM-et és minden gond nélkül kicserélték. Csak a számot kellett bemondanom, és már hozta is az új SIM-et. És nem vágott semmit sem (igaz nem is engedtem volna neki)
-
bubus66
nagyúr
válasz
dualcore #1837 üzenetére
Hol csinálj ezt így? Én 1 hét alatt cseréltem 3 a Telekomnál ( előtte 2 hete volt microra cserélve) és minden gond nélkül ki cseréltek nanora csak a személyi kellett hozzá (sőt itt nálunk még a személyi sem kellett).
(#1835) xeo98
Honnan rendelted?
Mert én mikor rendelte a Telekomtól akkor a csomagba volt SIM kártya is amit a megadott telefon számon aktiválni kellett.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1803 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy szétszedek (előfordulhat) most volt egyik ismerősömé, a szervizbe kijelző hiba miatt (az általad utált Telemaxnál) és nem javítottak cserélték, mint ahogy anno az én p8 litemet is gps probléma miatt..
-
bubus66
nagyúr
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #1706 üzenetére
(#1705) Cöletibi
Itt nem működik, sajnos,én már jeleztem a Huawei fele de azóta se sikerült kijavítani. És az nem a billentyűzet hibája hanem a karakter kódolásé.. Bocsi de nem mindegy..
Akár melyik billentyűzettett teszed fel nem lesz jó.
Le írtam mit lehet csinálni, de leírom még egyszer (egy engem nem zavar ettől meg a telefon jó) Olyan billentyűzet amelyik tud balra dőlő ékezettet.
Ez a Probléma a P8-Liten, a G620s, a P9Liten, is fenn állt áll(t) a mai napig. Mivel az úgy "7 bites optimalizás" a hibás...
Rosszul irtam az előbbibe az ékezet dölést
-
bubus66
nagyúr
válasz
Cöletibi #1705 üzenetére
Itt nem működik, sajnos,én már jeleztem a Huawei fele de azóta se sikerült kijavítani. És az nem a billentyűzet hibája hanem a karakter kódolásé.. Bocsi de nem mindegy..
Akár melyik billentyűzettett teszed fel nem lesz jó.
Le írtam mit lehet csinálni, de leírom még egyszer (egy engem nem zavar ettől meg a telefon jó) Olyan billentyűzet amelyik tud jobbra dőlő ékezettet.
az a Probléma a P8-Liten, a G620s, a P9Liten, is fenn állt áll(t) a mai napig. Mivel az úgy "7 bites optimalizás" a hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- GTA VI
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest