- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #3756 üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is. Akku nem vészes, szerintem amúgy alig használták ezt a telefont, a kijelző repedésen kívül karcmentes. Tegnap délután töltöttem fel, jött rá két nagyobb frissítés, meg telepítettem ezt-azt, nyomkodtam, stb, egész éjjel is bekapcsolva volt és most reggel 88%-on áll az akku.
Amúgy lehet, hogy nem is kell a kijelző csere, amire kellene, így sem élhetetlen.
-
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #3704 üzenetére
Na kicsit jobban utánanéztem (érdekelt már régen), és tévedtem. A VNS-L31 csak a 3 giga rammal szerelt alapváltozat, nem 2017-es. Bocsi.
Az tévesztett meg, hogy Legendd írta a 2016-os P9 Lite tesztben, hogy a 3 giga rammal szerelt verzió nincs hazánkban, holott nekem van egy ilyenem, és a magyar nyelvet is támogatja. -
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #95 üzenetére
Mikor javították, a kamerát, tudsz képeket mutatni az új kameraszoftverrel?
Szerintem ezek a képek minősége nem túl jó, ahol nincs effekt ott mosott, bár eléggé tömörítve vannak így nehéz megítélni. Az effektekkel feldobja, de inkább a beállítások nagyon jók, ötletesek.Egyébként szerintem jó telókat gyárt a Huawei-Honor páros, általában jól össz vannak válogatva a jhrdverekm hogy a hétköznapokban nagyon jól használható telefont adjanak a felhasználó kezébe, nagyon jó a szoftveres támogatottság is, nem kell mókolni stabil, megbízható telefonok, ezért szeretik ezeket a telókat.
Ami nem tetszik a szoftveres navigációs bar megoldás, ami a képernyőből vesz le, amellett hogy az alsó felső kávák is elég nagyok. Tényleg a P9 lite 2016 talán szebb volt, ez A 2017-es változat a Honor 8-ra hajaz, de a Honor 8 is csak kékben szép egyedi, a többi színben nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest