- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Találtam egy nagyon egyszerűen működő eszközt az SD kártya formázására belső tárhelyként: [link]
Meg lehet adni, hogy hány%-t hagyja meg SD-nek, a többit belsőnek formázza.
Lehet választani a menüben, hogy 25-75, 50-50 vagy 75-25 legyen az arány, ill. van lehetőség manuálisan megadni. Még nem tudom, ez megoldja-e a dolgot, elég érdekesen mutatja a helyet, nálam így: [kép]Érdemes gyors SD-t használni, mert így is el fog maradni a sebesség kissé a belső memóriától. Nekem ilyen van most a telóban: [link]
A 25%-átállítottam be belsőre, így 16 helyett elvileg 24 GB belső tárhelyem van.
Meglátjuk a jövőben, mit hoz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest