- Google Pixel topik
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Huawei azonosításnál Kínát hozza be. Lehet ezen valahogy változtatni? Meg el felejti az Újlenyomatot.
Segítséget előre is köszönöm.Vagy esetleg a gyárit vissza lehet valahogy tenni rá?
[ Szerkesztve ]
Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Volt egy p9 es telefonom amit közeli ismerősöm használt és nemrég adott el. Főzött szoftver volt rajta.
Viszont azt mondják nincs most a gyári beállítás vissza állítás után kamera. De korábban volt rajta karera ikon gyári. Valakinek esetleg valami ötlet?Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
válasz sebijani1982 #20728 üzenetére
Azóta sikerült. Ajándékba adtam, és kicsit égtem miatta hogy nem akart működni a gyári vissza állítás.
Azóta a bluetooth nem kapcsol be, de nem tudom miért... Azóta csinálja hogy vissza állítottam alap állapotba.Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Van valami Cunaja rom a telomon. próbáltam leformázni de nem indul el. Csak valami menüig jut el. Mi lehet a gond?
Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a csapathoz. Jó kis telo. Jelenleg Cunaja v5-b392 rom van rajta. Emui 5.0, android 7.0.
Létezik ettől frissebb szoftver? Nem találtam rá sima frissítés menüt.Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Coral Green / Gyári kártyafüggetlen
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 256 független telefon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB karcmentes Hibátlan
- Patika állapotban lévő Sony Xperia 1 VI igényesnek eladó, 3 év gari-s
- Samsung s22 új kijelző, keret és hátlap, garanciaban cserélt
- iPhone 14 Pro + Apple Watch Series 6 44mm Cellular + AirPods Pro 1st gen CSERE IS ANDROID!