-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
carloska8 #8562 üzenetére
Közben módosítottam a régebbi hsz-em..
Mikor hozzászólást írsz ott van alul a sok gomb.. Azok közt ott van a Link gomb is.. Ha arra nyomsz és beilleszted a linket amit kivágtál akkor így teszi be ahogy feljebb beraktam.. A kikékített link felirat helyére meg azt írsz be amit akarsz. Amúgy úgy is lehet ahogy te linkelted csak nehezebben áttekinthető és kényelmesebb csak rákattintani mint kimásolni a hsz-ből.
Szerk.: Na látod.. Sikerül az.
Majd rászoksz.. Meg amit írtam, hogy a kékített "link" szöveg helyére azt írhatsz amit akarsz.. A link tartalmából szoktunk valamit, hogy mi van alatta.
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
carloska8 #8488 üzenetére
Érdekes...
Na most már egy hibaüzenetet is dob..
HiSuitot is feltettem, SDK-t is feltettem, Java is fent van, ADB helyén van, látja a telefont, mert kiírja a széria számot és mindezek ellenére nem fogadja el a nyitókódot. Nem indítja újra a készüléket.Azért milyen a sors.. Nem akartam hozzányúlni ehhez a telefonhoz.. Úgy voltam vele, hogy ezt nem romolgatom mint a többi telefonomat, mert ez így jó ahogy van...
Most, hogy elszántam magam, egyáltalán nem is tudom megcsinálni, mert már a legelején nem megy tovább..
Azt hiszem ez egy jel.. Lehet hagynom kéne a fenébe. -
válasz
carloska8 #6375 üzenetére
két irány van:
- így ahogy van ráküldöd 3 gombossal a b182-t, de akkor c900-on landolsz
- a másik bonyolultabb, de az eredmény egy teljesen szabványos c432 lesz:
bootloader nyitás
root
twrp
c432 cust flash
gyári recovery vissza
b182 3 gombos módszerrelaz utolsó lépés visszazárja a bootloadert, úgyhogy egy teljes gyári c432 lesz a végeredmény.
mindkét esetben érdemes biztonsági mentést csinálni sd-re, már csak azért is mert a bootloader nyitás eleve factory resettel jár együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest