Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
aron0528 #25760 üzenetére
Melyik szerviz hazudta ezt? Nagyon hülyének akarnak nézni, minden telefonra érvényes az, hogy amennyiben nem kivehető az akkumulátora, akkor a telefonnal együtt arra is él a jótállás, amíg tart. Tehát, az akkudra is van még bőven. Add fel valamelyik postai Huawei ponton a közeledben a pesti szervizbe.
-
SOAD19
addikt
válasz
aron0528 #25760 üzenetére
Biztos ez? Szerintem esélyes, hogy az egész telefonra él a 3 év. Hogy miért is gondolom, hogy így van?! Most voltam pár napja kicseréltetni az akksit, amin még 1,5 év garancia lenne, ha nem áztattam volna be. A szervizes srác, említette is, hogy ő úgy látja, hogy még van garancia a telefonon, azaz garanciába akarta volna bevenni, de mondtam neki, hogy mi a helyzet. Ez alapján nem fél év jár az akksira, hisz 1,5 éves a telefonom. Szerintem járj utána, már csak büszkeségből, esélyes, hogy csak le akartak rázni. Bár, lehet nem éri meg vesződni vele, az akciós árú szervizelés miatt. Még annyit, hogy, ha jól rémlik, azt mondta a szervizes, hogy 1 év jár a cserélt akksira.
-
SOAD19
addikt
válasz
aron0528 #25757 üzenetére
Valószínűleg az akkumulátort kellene cserélni. Ha esetleg már nem garis a telefonod, akkor érdemes lenne valahogy kihúznod vele még egy hónapig, aug. 29-ig, mert van egy remek akció szervizelésre a Huawei-nél. Korábban linkelte egy kedves fórumtárs: [link]
8 eFt-ot elengednek a szervizelés árából, így 2,2 eFt-ból megúszod az egész mutatványt, ami elég baráti összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest