- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
+1
Nagyon szép lett a P9 a Huawei szokásához híven. Snapi 820-szal és AOSP-vel instant get lenne.
Ja az már Nexus lenne.
Egyedül így a képeken az EMUI furcsa nekem. Nem is az app drawer hiánya a furcsa, - be lehet az összes appot húzni egy mappába és középre rakni, nem a legelegánsabb de jó az is - hanem az iOS-re hajazó UI. Létezik rá Material téma az EMUI-hoz hasonlóan a TouchWizhez ahogyan van?
Jövőre esedékes nekem csak a telefoncsere, addigra le is megy az ára.
Sokan csak a márka alapján vesznek (vegyenek csak almát), így a P9-et drágának tartják, pedig a tudásához mérve nem az! Azért kifejleszteni sem olcsó egy modellt, meg nem kis dzsunka cég így nagyobbak a költségek is. Talán Huaweinek jobb lett volna más nyugatias névvel debütálni, hogy ne legyen sokak szemében "csak egy kínai" gyártó a sok közül.
-
Na meg ott van az a tényező is,hogy Huawei felnőtt a nagy gyártók közé és ezt ők is tudják,így most próbálgatják hogy mennyire lehet feltolni az árat,hol az a határ ahol még jól viszik a telóikat.Hülye lenne 140-150 körül adni ha kicsit drágábban is viszik.A legtöbb gyártó így csinálja/csinálta.
Amúgy ha valaki sokallja ezt az árat,akkor legyen türelemmel,pár hónap és esni fog az ára.Szerintem július-augusztus körül lesz ez még 160 is,szerencsés esetben akcióban akár 140 is!
Ha valaki nem óckodik a sufni gsm-ektől,akkor az ilyen boltokban szerintem 150 körül fog nyitni. -
NandorHUN
addikt
Azért nem a hülye embereket kéne venni viszonyítási alapnak. Én iPhone-ok árát se vettem annak soha készülékvásárláskor.
SE-hez pedig még annyit, ha jól tudom 5s néhány alkatrészét is felhasználták, ami megmaradt, szóval tényleg nem kis haszon és nem sok belefektetett előforrásba került az a készülék.Én a 180-at a majdnem 100 ezressel felárral sokallom a P8-amhoz képest.
Mert a kamerától és a CPU-tól eltekintve H7, P8 vagy Nexus 6P is sokkal jobban megéri, nem kevéssel olcsóbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest