- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsozi56
tag
válasz
NandorHUN #8598 üzenetére
Helló!
Én is éppen erre szeretnék választ kapni. Most találtam ezt a hozzászólást. Már az x-edik skint töltöttem le a Huawei P9-re (fizetős és ingyenes egyaránt) a Google Play-ről, de megnyitás után csak egy zöld androidos figura jelenik meg a képernyőn 48.0dip vagy más elnevezéssel és a poweramp beállítások témák oldalon nem látható az új felszín, amit kiválaszthatnék! Ez azért is érdekes mert a szintén Google Play-ről letöltött "Blue dots" skint sikerült megjeleníteni!
Kicsit régi bejegyzéshez kapcsolódtam, de örülnék ha ebben a témában nekem is tudna valaki segíteni!
Köszönettel:
Dzsozi 56 -
MMMMMM
tag
válasz
NandorHUN #210 üzenetére
A p8 150-nel inditott most a p9 180-al. Viszont a külseje is megváltozott a p9-nek, széleinél ívelt, 2,5D-s Gorilla Glass 4-es védőüveg van + Leica kamera és az azzal járó közös fejlesztések költségei. Én így veszem figyelembe ezt az árkülönbséget az elődhöz képest.
Az persze más kérdés h kinek mi éri meg jobban, mert egy p8 is kitnően megállja a helyét továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest