Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz bollizolee #20428 üzenetére
Az a baj, hogy tényleg rommá tört a telefon. Azt meg nem tudom, hogy még mi ment benne tönkre így nem merem beküldeni :/
Vamos a la playa.
-
Tybor99
tag
Nekem p9 hosszú éjszakai záridős képnél elég sokszor csinál kép zajt kék zöld foltok jelennek meg a képen néha sok néha kevesebb illetve aku időt kevesebbnek érzem 6.0 és 7.0 is mikor megkaptam februárba a készüliéket szóval még nincs 1 éves sem úgy tervezem hogy február előtt valamikor be adom a telót gariba és problémáimat felsorolva reménykedek minden a rendjén fog menni
-
Muerte68
addikt
nem a szolgáltatósat hanem a Mobil corner-eset kell bevinni-a szolgáltatóshoz házhozjövős garancia jár-vagy bármelyik boltba beviszem,a mobil corneres a bolton keresztül megy.
Kicsit feljebb tőlük idéztem:
A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest