-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nessiel
tag
válasz Steelheart2 #20086 üzenetére
Én Media Marktban vettem a P9-emet. Folyamatosan nyomon követem a fórumot és látom, hogy sokaknak frissebb buildjük van, mint a B386. Nekem ez van fent és nincs frissítés. Felhívtam ma a Huawei ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatosan és az Oreo frissítéssel kapcsolatban is. Az Oreo frissítést természetesen nem tudták megerősíteni. Miért is tudták volna... Emailben elkérték az IMEI számomat, hogy megnézzék, hogy mi a probléma. Nagyon gyorsan jött válasz, csak épp eléggé elszomorító:
"Köszönöm az Ön által küldött adatokat, ezek alapján van ennél frissebb verzió is telefonod készülékére. Sajnos jelenleg nem rendelkezünk firmware csomagokkal, ezért javaslom, hogy a megfelelő szoftver telepítésével kapcsolatban forduljon hivatalos szerviz partnerünkhöz a TMX Kft.-hez. Szervizünkbe való elküldés menetéről a csatolt fájlban bővebb információt talál."
Ez egy vicc. Nem tudok jobb szavakat találni erre. Hál' istennek Nyíregyházán van Huawei márkaszervíz, de most azért szedjek le minden adatot a telefonomról és adjam ki a kezemből, mert nem bírnak normálisan kiadni egy frissítést?
Az Oreo frissítéssel kapcsolatosan pedig, tudom, hogy jól működik a jelenlegi android is ezeken a készülékeken, de ha nem adják ki rá a 8.0-át az körülbelül azt jelenti, hogy abszolút nem érdeklik a régebbi ügyfelek őket.
Elnézést a negatív hangvételű hozzászólásom miatt, de nem igy kellene működnie a dolgoknak.
-
eastsider
nagyúr
miután letöltöm, hogy tudom telepíteni a telóra? gyári recoveryvel?
-
MK VII
veterán
Szia.
A középsőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független