Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
bb_bence #7461 üzenetére
Én a tempered glassban hiszek, a fólia annyira gyengének tűnik, egy komolyabb becsapódás ellen nem használ.
Eddig full 3D üvegeket kerestem, és próbáltam, ami most volt fent, az csak a peremen volt beragasztózva, középen nem, ezért légrés volt a kijelző és az üveg között, olyan volt, mintha régi rezisztív kijelzőt nyomkodnék. Ráadásul csak az erős nyomást vette be, teljesen érzéketlen volt az üveg. Errő lenne szó
Volt egy Nillkin CP+ is, ez beletakart a kijelzőbe, nem láttam a gördítősávot sehol sem. Ha ez tiszta átlátszó lett volna, nem ilyen festett, akkor tökéletes lenne, de így használhatatlan volt. leszedtem, megkínoztam (egyébként rohadt erős, karikába tudtam hajlítani, és akkor sem pattant el, olló, kés nem karcolta...)
Most ez van fent, nem a legjobb, de talán bírja valameddig, viszont már most karcos...
Az Xprotectoron én is gondolkodok, ha visszatérítik az előző üveget, benevezek egyre próbaképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest