- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grafnet #14306 üzenetére
Áh, már értem. Lehet felpattintom tokra, sokat olvasok és eléggé elfárasztja a csuklóm a teló tartása.
Neem, a beazonosításomhoz, mert csak mailt, meg nevet adtam meg. (Gondoltam elég a mail cím- név páros, úgy is csak 1 telót adtam be, a garanciakérvényes lapnál meg feltüntettem a címet.)
-
válasz
grafnet #14301 üzenetére
Bocsi a pár napos kihagyásért, nem voltam gépközelben, telóról meg egy szenvedés számomra a fórumba írni - főleg ha képet akarok mellékelni.
Lényegében miután írtam az első hozzászólásomat, utána javaslatotokra küldtem egy mailt is.
Másnap egyidőben érkezett az SMS, hogy vehetem át a postán és a mail, hogy amúgy kéne még adat, mert nem küldtem elegendőt a beazonosításhoz.Postán átvettem, cserélték a kijelzőt és az akkumulátort. Kis ragasztó (szvsz valamilyen szilikon) maradt a ragasztásból hátra a kijelző alján, de körömmel röhögve lekapartam.
Kaptam egy üvegfóliát is rá -amit eddig nem tudtam leszedni
-benne egy hajszálrepedéssel, ami remélem, hogy csak a fólai és nem a kijelző - ezért is akarom lekapni, hogy wtf.
Plusz karcot nem tapasztaltam + eddig nem produkált semmilyen rendellenességet működés közben.
FW nem tudom már mi volt rajta előtte, most GRA-L09C432B394-el kaptam vissza.
+ jött vele egy ajándék, de egyelőre nem jöttem rá az értelmére:
-
-
-
Hey!
2018.09.08-án beküldtem TMX-be postán keresztül garanciába a telómat, hogy cseréljék a kijelzőt foltosodás miatt, meg akkor adjanak már bele egy új akkut, lemerül pár óra alatt szinte 0 használattal.
Na most az mennyire megszokott, hogy majdnem egy hónappal a beadás után semmi hír a telómról?
Másik: fentebb olvastam, hogy egyik tagnak ajánlották közvetlen Huaweihez küldje be a készülékét gariba, hátha megdobják egy újabb telóval. Elbaxtam, hogy a TMX-hez küldtem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest