Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz Grecky #10810 üzenetére
Tudod, semmi gond nem lenne itt, ha a szolgáltató eleve a legfrissebb romokkal árulná a készüléket, hisz már majd egy éve a 6-os droid van a telefonon, mégis szinte a megjelenéskori állapotban kapható ma is.
Ráadásul maga a készülék sem mutatja, hogy van elérhető frissítés, hiába keresel rá a szoftverfrissítés menüben.
Az összefoglaló meg eleve a hivatalos Huawei romokat dobja fel, ami meg Tkomos, még sincs oda írva, hogy ne azt tedd fel, hanem szedd le máshonnan.
Azon meg ne idegeskedjetek, hogy sokszor teszik fel ugyan azokat a kérdéseket a júzerek, ez egy ilyen dolog.
Nyilván addig nem foglalkozik a dologgal az ember, amíg nincs rá szüksége, ha meg lesz, nem biztos, hogy tudja, milyen címszó alatt keresse a dolgokat. Visszaolvasás meg nem mindig célravezető, hisz a több 10000 hsz-t tartalmazó topikoknál ez órákba telhet és akkor sem biztos, hogy megtalálja az ember, amit keres.
Ez mindig így volt és így is lesz, kár idegeskedni rajta.
Szerencsére azért mindig van a fórumokon olyan ember ( vagy több is ), aki ennek ellenére szívesen segít a többieknek / újaknak és ezt hálásan köszönöm én is a dolgozó nép nevében! Isten tartsa meg jó szokásukat! -
Kiskutya
veterán
válasz Grecky #10810 üzenetére
Egyetértek! Nem is értem miért kell szarakodni ezekkel a romokkal. Nekem a 336 végű van amit magától ajánlott fel az előzőre és érdekes nálam minden tökéletesen működik. Nem recseg a hang, nem merül gyorsan, nem fagy, egyszerűen csak használom és minden megy ahogy kell!
hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9C 4G 64GB 3GB ram kártyafüggetlen + dual simes okos készülék eladó! AKCIÓS ÁRON!
- Samsung 25W gyorstöltő
- Samsung 45W super fast charging töltő EP-TA845
- 2DB-Realme 9i 64GB 7GB RAM kártyafüggetlen + dual simes készülék, újszerű állapotban! AKCIÓS ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB 6GB RAM kártyafüggetlen + dual simes készülék, jó állapotban! AKCIÓS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest