- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK25
tag
válasz
ANDROID??? #20019 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik megoldódott!Még Még annyi lenne, hogy töltőaljzatot cseréltetett már valaki, mennyibe kerül kb, mert az enyém már nagyon kikopott!
-
HULK25
tag
Sziasztok, lett egy kis gondom, pár hete alig hallom amit a másik fél mond, maxon van a hangerő, de alig hallok valamit. Volt már másnak is hasonló dolog? Ill láttam hogy már 620-as verzió is van, nekem 588-as van, nem lehet hogy ez a probléma? De sajnos nem ajánl fel másik verziót, hiába keresek rá, tudom kicsit keszekusza kérdés, de nem vagyok hozzáértő, válaszokat előre is köszönöm!
-
HULK25
tag
Köszönöm a válaszokat.:-)
-
HULK25
tag
Sziasztok, mióta frissítettem 6.0-ra (lehet már előtte is, de nem volt túl gyakori)csak a problémák vannak a telómmal, írás közben sokszor kifagy, meg random dolgokat ír, ekkor csak az ujraindítás segít márha egyátalán ujra tudom indítani.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
HULK25
tag
Meghajolva nincs, vigyáztam rá!
-
HULK25
tag
Sziasztok ma reggel felébredtem és a telefonom ki volt fagyva és az írja hogy ˇfastboot& rescue modeˇ plese connect usb cabir to wour computer and poen hisuteˇ phone locked ! Este lemerült rátettem a töltőre és már reggelre ez volt ilyenkor mivan ? hiába dugoma a gépre semmi? valaki SOS !! előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Nintendo Switch
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest