- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerokrisz
tag
Sajnos a huawei nem nyert... Nem valami szép a képe. A sima p8 vagy bármely ssamsung veri
Mivel ilyen SP-s érzésem van, hogy akkor is tudtam hogy szar a kijelző de bíztam benne h nem fog zavarni így ez kiesett.
Viszont a samsung S5 fogásra, és képre is bejött. Kamera is jónak tűnt. Olvasgatok kicsit, lehet az lesz végül a nyerő -
gerokrisz
tag
Közben kevertem, mert a p8 lite 80, az a5 meg 105. Csak annyi számot néztem már ma, hogy van egy kis kavarodás már az árakkal
(a3-hoz volt már szerencsém, ha HD lenne a felbontás azt venném, de eléggé elrontották azzal hogy kicsire hagyták akkora kijelzőhöz)
A samsung egyedül a super amoled illetve a véknyabb/könyebb kialakítás miatt tetszik. Viszont az az iszonyatos hülyeség hogy még ma is rossz helyen van rajtuk a visszagomb illetvemég mindig nem bírták elhagyni azokat a fizikai gombokat engem nagyon zavarnak. Így lehe tényleg ez a p8 lite fog maradni.(csak aztán ne úgy jártjak vele mint az SP vel
)
-
gerokrisz
tag
Értem. Én az A5-öt néztem, de lehet nem éri meg a +25k felárat.
Akkor inkább maradjon a huawei és kiderül. Annó úgy is megbántam hogy az SP-t vettem a P6 helyett. Ma elmegyek megnézem a kettőt egymás mellet aztán megpróbálok dönteni. Egyedül ez a dual-sim funkció ami érdekelne hogy megy e rajta ha vodás a telefon. Ha mégis lenne rá esetleg később szükség.
Akkor szerintetek egy SP után jó választás lenne? Részeltre 80-at ajánl most a voda ami korrektnek néz ki.
Egyedül a sima HD felbontás ami kicsit gagyi, de nah, ez van -
bubus66
nagyúr
Szia embe ezer éve nem beszéltünk, olvasom nálatok is megy a mokolás viszitek a kengyelel az S5 topikot, csak így tovább..
Ha már normálisan működik egy telefon, akkor az nekünk unalmas
Igen ez így van, de ha nem mokkolunk akkor nem unatkozunk.
(#2722) Comecee
Köszi de kicsit részletesebben , melyik mit tud 2G-3G stb
Így gondoltam. 1 SIM: 2G,3G,4G Stb szintén ugyan így a . 2.SIM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest