- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz
gerokrisz #2734 üzenetére
SP-ről váltottam, tudom milyen... Soha többet sony-t... Bitang erős telefon lett volna fantasztikus felszereltséggel (mhl még most se gyakori...), de iszonyatosan rosszul megirt kernellel.. A ramkezelése katasztrófa, a kamerája béna ( samu advance 5 MP-es kamerája megeszi reggelire!)kijelzője szintén gáz az advance után, röviden: elegem lett belőle nagyon! Egy álom ez a telefon azután
kicsit gyenge a fényerő, de számomra nem zavaró egyáltalán
csak ajánlani tudom mindent egybevéve
-
bubus66
nagyúr
válasz
gerokrisz #2748 üzenetére
IPS szép színek,egész jó fekete,jó betekintési szög
IPS plusz ugyan ez csak kevesebb réteg van,így valamivel jobban látni napfényben
LCD halványabb színek,gyenge betekintési szög,fekete csak szürkés,fehér nem elég fehér
super amoled túl színes,túlszaturált,fekete tényleg fekete csak ezért nem kellene amoled
super LCD hasonló az IPS-hez.
triluminos elvileg szintén IPS szint. -
embe
nagyúr
válasz
gerokrisz #2734 üzenetére
Szia!
Nekem 2 SP-m volt, ne mutasd be! Nem tudtak egy normális romot rávarázsolni a Sonynál.
Nekem bejött a Samsung, bár S5 volt. Ez volt az első Samum, addig csak kisebbek Samuk voltak a családban. A fényképező része nagyon jó volt. Nyaralás alatt elő sem vettem a fényképezőgépet. De mondom, én az S5-ről beszélek. A Samu frissítése nagyok hektikus, kisebb modelleknek újabb verziójú droid van a telójukon, mint a tavalyi csúcs modellen. Bár lehet meglepinként kijön rá a 6-os droid.Huawei-ről nem tudok nyilatkozni, de csak jókat lehet róla olvasni. Illetve a Honorról. Én például nem idegenkedek tőle, nem véletlenül kötöttem ki ebben a fórumban. A Huawei/Honor kameráját is dicsérni szokták a tesztekben.
De ezt neked kell eldönteni. Arról nem beszélve, hogy nem egy ár kategória a két teló. Bár ha részletre veszed, akkor minimális a különbség a két teló között. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest