-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Juhaszatti #34 üzenetére
Nemreg vettek tolem egy P40Lite telefont. A70-rol valt a srac. Szepen elmagyaraztam neki mit es hogyan, merre, mire szamitson. Szerintem nem fog visszajonni anyazva... Es hirbol se ismeri a forumot, valszeg hamarosan bekoszon a topikjaba.
Csak 1-2 olyan elado legyen, mint en, aki raszan 20 percet a dolgokra, maris masabb lenne a vilag.
Es nem promoter vagyok, hanem ED ertekesito. -
válasz
Juhaszatti #34 üzenetére
Így így
-
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
Apkmirror, apkpure? Az ilyeneket ugye egy régi motoros Prohardver felhasználónak már nem kell bemutatni
Épp ezért szerintem a hardcore rétegnek igen is tetszetős lehet ez a telefon. Az vegye ezt meg, aki otthon van a telefonos témában és ha kell, akkor fel tud rá manuálisan telepíteni egy appot. Mindennapi felhasználóknak viszont nem ajánlott.
-
Noukoum
veterán
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Ez maximum egy szoftveres gond, ráadásul user visszajelzés alapján maximum a googleel vannak gondok. De eddig minden huawei honor készülék verdiktje arról szólt hogy amúgy ajánlott lenne, de nincs google szóval semmit nem kap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest