- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Termi16 #4025 üzenetére
Tárgyaltuk nemrég az értesítési problémákat, azon felül amit kaptál javaslatokat akku optimalizálás ki, stb. Olyan túl sokra szerintem nem jutottunk a jelenlegi hms-push probléma körben azoknál az appoknál, amelyek ugyan konkrétan gmst a futásukhoz nem igényelnek, de a pushokat google apikkal bonyolítják. A mókolt gms sem oldja meg önmagában a problémát, mert pont a pushok vannak ott is befagyasztva, hogy ne kiabáljon a play protect hitelesítés hiánya miatt. De ha visszaolvasol, vannak ott utalások a mókolt gms adb n keresztüli fagyasztásáról, felengedéséről, amikkel jönnek a pushok. De akkor meg minden jön. Én pl a gmail emet macrodroiddal frissíttetem. Annyira nem vagyok jártas a kezelésében, de ha gmail appomat mókolt gms en friisítésre tudja,késztetni, nem tudom, nem lehetne e más appokat is,erre bírni vele.
-
kp78
addikt
válasz
Termi16 #4025 üzenetére
Amit megnéznék a helyedben, ha eddig nem tetted volna:
Beállítások >> felül keresőbe "optimal" így kidobja az akku optimalizálást.
Ott ha eddig engedélyezett volt, akkor tedd nem engedélyezettre azt az appot, amit szeretnél.Értesítések >> további értesítések >> képernyő felébresztése
Akkumulátor >> alkalmazásindítás
Itt van aki arra esküszik, h kézire kell tenni, nekem automatikus kezelés esetén is ritkán van csak gondom a bejövő üzenetekkel. (Viber, Messenger)Ha mindezek ellenére is rossz, akkor az app újratelepítését lehet még megpróbálni.
Revolut viszont nem küld értesítést nekem sem ha fizetek a kártyával, de ez gondolom abból fakad, h nem teljesen erre a rendszerre való az app.
Bár a MoreApps elég szépen küldi a frissítést rá, egy verzióval van mindig mögötte a play store-ból frissülő másik telefonon futó verziónak. Meg az első frissítés után angolra váltott, de ez túlélhető. Ezt a PetalSeach is eljátszotta a időjárás & radar app-nál, hogy jelzi, h van frissítés, csak az addig magyar felületet eltünteti, és angol lesz helyette.Melyik amúgy a leghasználhatóbb letöltő app?
MoreApps, PetalSearch, Apptoid, ApkPure meg még biztos van, csak nem ismerem... -
Aryon87
félisten
válasz
Termi16 #2546 üzenetére
Teams-t nem hasznalom, a tobbi mind megy appbol. Gmail tarsithato a gyari email alkalmazassal. 15percenkent frissul.
Aptoide vagy apkpure appot szedd le, utana olyan mintha play aruhazbol toltened le a tobbit.
Youtube pedig a vanced.com oldalrol. Meg van egy masik is, azt Gubu tudja inkabb .
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Kuponkunyeráló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest