- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
2 faktoros azonosítás be van kapcsolva? (szerk: igen be van, látom)
Az tudja megbonyolítani a dolgokat.
Ha igen, ajánlom ez esetben az Authy appot.. bár sajnos AppGalleryből nem elérhető (még?), de felrakható csak .apk -val is.illetve ottvan alul a "próbálkozás máshogy" opció. ott akár SMS-t is tud küldeni beállított telefonszámra.
-
DraXoN
addikt
a push üzenetek problémás lehet..
amit biztosan tudok: 2 faktoros hitelesítés push-t nem fogsz tudni kapni, a többire van "megoldás" .. valamiféle...
azonban ha az app a google push szerverén át üzenne, akkor utóbbi csak GMS felrakás után menne, de ez se ilyen egyszerű, mert ha "security" szerveren át menne (pl. bank push üzenete), akkor az meg a play protect hiánya miatt csak akkor megy ha nem blokkolod a google féle "play protect error" hibaüzeneteket. erre két lehetőség van: 1. letíltasz minden play protect error üzenetet (egy darabig működik mint megoldás, de idővel olyan appon keresztül üzen, ami nem is használ GMS-t, de cserébe az adott appnál nem tudod az értesítést letiltani.. nálam pl. a HMS core -on keresztül is elkezdett üzenni a GMS, hogy nem hitelesített az eszköz.. Erre az üzenet eltüntetésre a megoldások:
1. módosított GPS (Google Play Services) csomagot rakunk a telefonra, de akkor a védett push szerverek nem működnek (igazából annyit csinál a módosított GMS csomag, hogy letiltja ezen szerverek IP címeit, így sose érkeznek meg a hiba értesítések).
2. lefaszasztjuk a Google Play Framework-öt (google play keretrendszer), ezt pl. IceBox-al lehet megtenni. De ha ezt teszük, akkor gondunk lesz, hogy azon appok amiknek a google térkép kellene, lehet nem fognak futni (és a play áruház se). Viszont ezen módszer mellett a bankok PUSH értesítése meg fog érkezni, ez a kulcs pl. hogy a simple érintéses fizetését is lehessen engedélyezni (ha érdekel valakit).De normálisan működő megoldás, az sajnos nincs
-
DraXoN
addikt
én azt vettem észre folyamatosan "tanul" és "pontosít" is a mintavételen.
pl. felvettem csak az újam elejét, de feloldáskor minig kicsit csúsztattam az újjamon.. 1-2 percnyi feloldás-lezárás után, már majdnem a tenyeremig eljutottam a "mintafelvétellel" xD ... ezt már egy beállított újnál.
vagyis elvileg folyamatosan "pontosít" a mintán, bár ez utóbbi inkább nyugtalanít (némileg), mert így könnyen lehet egyre több a "minta" amivel feloldódik, és nagyobb az esély, hogy idegen ember újjával is véletlen egyezzen. -
-
gombasm
aktív tag
Alapvetően mindent tudsz használni, ami böngészőből megnyitható. Én a google összes szolgáltatását (a levelezést kivéve) böngészőből használom: fotók, térkép, névjegyek. Mindegyiket saját accountommal, bejelentkezve. Szóval ha nem ragaszkodsz a dedikált applikációkhoz, akkor sokmindent (majdnem mindent) elérsz.
-
ktmt
aktív tag
-
DraXoN
addikt
A BKK futárra jó alternatíva a "Budapesti Menetrend" app. Van Playstoreban és AppGalleryben is. [playstore-os verzió próbának]
A BKK infó hírrendszere (is) integrálva van benne, de mellete képes arra amire a BKK futár, és emelett útvonalat is lehet tervezni vele (ha akar az ember).. Elérhetőek ezen kívül a "hivatalos" menetrend adatok is (ami a megállóba is ki van rakva, és bár sose az alapján jár a busz.. de valami offline infónak jó lehet néha, hogy kb mikor, milyen gyakran is jár az adott járat).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest