- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
dr.ótos #18361 üzenetére
Igen, ezt már én is észrevettem uezzel a felállásban (a két Telénél), azóta csak a Tkomot használom. Érdekes, hogy túrázásom során nekem sem valami más természet alkotta helyhez lövi be tévesen a koordinátákat, hanem vmi ember alkotta helyhez (a közelben lévő falu főtere, Pista bácsi kertje, gyártelep, stb) Lehet, hogy mégis az adótornyok lehetnek a ludasak?
Beszéltem ma a Huawei-el. Azt javasolták, hogy töröljem a gyorsítótárat. Nem lakom messze a márkaszerviztől. Lehet, hogy délben mégis átugrom hozzájuk.
Egyébként tegnap még feltettem 2 kamera appot. A Hedge Cam2-öt és a Gcam már kompatibilis, portolt változatát (mindkettőt Huawei fórumon ajánlották). Éjjel lőttem velük képeket (lakáson belül) Érdekes módon a gyári, Kamera app már megint átdobott, vagy 30 méterre az utca túloldalára. A Hedge csak pár métert tévedett (természetesen nem várok mm pontos geotaget).
Én már megvagyok győződve arról, hogy a gyári appon belül lehet a bibi (talán a .174 frissítés?), mert más, helyadattal operáló app (Waze, Google Térkép, Navitel, Komoot, de még a Menetrendek is) jól látják a pozíciómat. Majd dobok egy túrát és ott összehasonlítom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged