- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
oxide83 #4368 üzenetére
Van egy i7 3770-m 32 giga rammal, 1060 6GB-os videokártyával, és egy Acer Swift 3-am 7. generációs i3-mal. Szerintem egyik sem kevés a 4K-hoz sem. Gyári videolejátszóval legalábbis nem szaggat egyik se.
Igaz, emlékeim szerint a gyári Apple kamerával felvett anyag VLC-n se szaggat, csak a 200 mbites profi appos felvételek. Problem solved szerintem.
Íme, ezt a három felvételt most csináltam. Mivel hobbifilmes vagyok, és nem home videós (hehe), nekem előfeltétel a manuális shutter, a kiváló nyers minőség, manuális ISO és fókusz, no meg a színhőmérséklet. A beltéri felvétel a gyári appal készült 4K-ban, ott minimális a frame drop, ha van egyáltalán. A gyári appal az iPhone gyári appjához mérhető minőséget ne várj, jó, ha 30-40 Mbit megvan a sávszél. A kültéri felvételek közül az egyik 4K, a másik 1080p 60 fps, sajnos a Drive elvileg lekonvertálta mindet Full HD-ra, de amelyik nem stabilizált, az a 4K-s. Mindkettő kültéri a Filmic Próval készült (ezzel dolgozom évek óta), mindkettő szaggat, mint a k. élet. Nem csoda, nincs Camera2 API támogatás a telefonban, és a Huawei mérnökei nem engedik a driverek közelébe a Filmic programozóit. Szerintem videóra felejtős a P30 Pro, én meg megyek vissza almára, bárhogy is utálom. Kár érte. Egy filmet azért még leforgatok ezzel egy alkotótáborban két hét múlva, utána megosztom veletek.
-
Silenzio
addikt
válasz
oxide83 #4361 üzenetére
Nagyon számít, min játszod le. VLC-n minden általam felvett felvétel szaggat, géptől függetlenül, pedig volt iPhone XR-em, S10-em, S9+-om és P30 Próm is az utóbbi 5 hónapban. Az más kérdés, hogy a P30 Pro felvételei sajna szaggatnak 4K-ban. Érdekes módon általában a főkamera szaggat, és ez mostanában gyakori jelenség, és nem csak ennél a telefonnál.
VISZONT most jelez egy frissítést a telóm!!! Állítólag a kamerán javít, és több mint 4 giga. Valaki találkozott már ezzel? Nekiállok leszedni, elég fura ez az óriás méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest