- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
petszol #22971 üzenetére
Szia.
Én is cseréltem szalagkábelt benne nemrég, viszont modult nem cseréltem, a mikrofon hiba így is megjavult.
Szerintem ha a kettes sim foglalat működik és lehet hívást bonyolítani, akkor az antennának nincs baja,felesleges lenne cserélni.
[link] így néz ki egyébként az antenna modul.Én abban az esetben, ha meglenne az eredeti sim panel, azt tenném vissza próba képpen, az új, jó szalagkábel mellett. Gyanítom, hogy a mikrofon és a sim problémát is megoldotta a szalagkábel csere.
-
Diokhan
addikt
válasz
petszol #22710 üzenetére
Szia. Elvileg a főmenüben kell lennie egy biometrikus azonosító és jelszavak (vagy valami ilyesmi, én angolul használom) menünek, ahol mind az ujjlenyomatnak, mind pedig az arcfelismerőnek ott kell lennie. Én is egy ragasztóra várok és teszem bele az új kábelt, az már megjött egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest