- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
norrberth #3309 üzenetére
Mar nem mondom azt hogy fos.
Inkabb maradjunk annyiban, hogy meg van 1-2 dolog, amire raferne egy kis fejlesztes, mert ott "bukik" el, ahol mas erosebb. De ugye mindegyiknel vannak kompromisszumok, bar jo lenne ha nem a fontosabb dolgoknal lenne, mint pl az emlitett akkuido es terero. -
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #3282 üzenetére
Biztosan a botrány miatt ment lentebb az ára :D
ON: Egy hozzám képest elképesztően bagatel kérdés: A frissítési naplóban írva volt, hogy javult az élő háttérkép használata esetén a zárolt képernyőn megjenelő értesítések megjelenése. (Jajjdeszépmondat)
Hol lehet egyáltalán élő háttérképet beállítani a zárolt képernyőre?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #3186 üzenetére
+1 :D Gyönyű pedig, de nem kéne.
A fekete van nekem is, plussz pont, hogy tokban ha hordod, ami legtöbbször fekete, nem néz ki hülyén hogy alatta kék. Spigen Armored tokom van rajta, és jól néz így ki.
Elsőnek aurorát akartam, de rájöttem öreg vagyok én már ahhoz:D Céges rendezvényeken, öltönyös megmozdulásokon amúgy sem mutat túl jól.Meg ez nem kelti fel annyira a rézbőrüek figyelmét.. ;)
Más: Este kipróbáltam a széleslátót is, de semmi értékelhető nem sikerült. Este módban, állványról, sötét a kép vele. Ez bug, vagy ennyire kis fényerejű? Nem baj, csak érdekel.
-
eversman
tag
válasz
norrberth #3160 üzenetére
Én anno mikor vettem, vadul rohangáltam fóliáért, bepróbáltam náluk is, akkor azt mondták P30Pro-ra nincs gyári fólia, és nem is lesz, próbálkozzak alternatív megoldással...
Aztán cleatplex tokbarát verzió lett, az elején voltak fenntartásaim, meg zavart kicsit az alsó-felső széle, hogy adott esetben "beleakad" az ujjam, de aztán az érzés elmúlt. Én meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Quadro FX 570 eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest