Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
samsung ace #1349 üzenetére
Hétvégén meglesem neked, édesanyám használja már a korábbi telóm, szombaton otthon leszek.
-
Bogyi007
veterán
Másnál is változott a gyári Launcher és időjárás előrejelzés partner a telefonnál?
-
Bogyi007
veterán
Szerk.:
Valamiért nem csak a P30 Lite találatok listázódtak... -
Bogyi007
veterán
Kaptam ajándékba egy Thrust Urban vezetéknélküli töltőt, ezt felejtsem el hogy a P30 Lite telómhoz használni tudjam vagy van rá mód hogy valamiképpen működjön vele?
-
Bogyi007
veterán
válasz
madmike #1285 üzenetére
Azt nem tudom, de a Vodafonetól kihozottak függetlenek és kétkártyásak, a Digi Mobilos kártya is gond nélkül megy vele..
viiick1899 nem tudom hogy sikerült-e már megoldást találni a problémára, de esetleg holnaptól vidd el a telót egy FirstPhone márkaszervízbe vagy a fővárosban található 2 nagy szerviz egyikébe , minden hónap utolsó csütörtök, péntek és szombatján beadott készüléket olcsóbban javítanak ilyenkor...
-
Bogyi007
veterán
Én meg tegnap pár percig tapiztam egy P40 Liteot miközben pl a YouTube miatt mellette volt a 030 Liteom is.
Hát lehet hogy a 40 Lite erősebb vas, de kezelésre ez a HMS rendszer nagyon idegen számomra és őszintén szólva a kijelző sem nyerte el a tetszésemet.
Ha most kellene választanom akkor is egyértelműen a P30 Liteot venném...
-
Bogyi007
veterán
Vodafonetól vásárolt telóm van 10 droiddal, feltűnt hogy a letöltött Magazin háttérképek a beállítás dacára mostanság nem változnak mindig egy piros pipacsmezős képet hoz be a telefon.
Újraindítás sem hozott változást. Más is tapasztal(t) hasonlót vagy egyedi eset lehet és mi lehet a megoldás -
Bogyi007
veterán
válasz
fecaga21 #990 üzenetére
Hát ezeket a képeket elnézve ebben nem lennék biztos.
És én nem tartom magam egyáltalán fotósnak de éjszaka ilyen képet tudtam vele csinálni 1 hét alatt már...
Vagy például napkeltekor:
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok. Vodás vagyok Huawei P30 Lite készülékkel, amióta a VoLTE mód be van kapcsolva, azóta ha engem hívnak és én kinyomom a hívó felet, akkor az automatikusan hangpostára kerül én meg SMS-t kapok erről.
A kinyomást azért teszem, mert az illetőt visszahívom, mivel ő is Vodás és ingyen tudom őt hívni.
Mit tehetek hogy az illető ne kerüljön hangpostára mindig és ne kapják erről SMS-t?
Felőlem ki is kapcsolható lenne a szolgáltatás mert nem igazán használnom ki. -
Bogyi007
veterán
Valami nálad nagyon félremehetett...
Kamerája csak 4.+ képarány meg a többi felsorolásod is WTF?!
Ha ez így lenne ilyen képet sem tudtam volna lőni Hajnalban!!!
-
-
Bogyi007
veterán
Nagy hülyeséget csináltál azt ugye tudod?
Gondolom postahivatal csak van a közeledben. Elég lett volna oda bemenned és maximum 1 hét múlva vissza is jött volna a telód a szervizből.. -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Szombat óta vagyok boldog gazdája egy ilyen gyönyörűségnek, egy P9 Lite 2017-et váltottam le vele.Lenne pár kérdésem:
- Aliexpressről rendelnék hozzá fóliákat, elsősorban előlapi fóliát a mostani gyári helyett, valamint bár van keményített szilikonos tok hozzá de hátsó fóliát is és ha létezik ilyen akkor a hátsó kamerákra is rendelnék.
- Tudtok ajánlani valami alkalmazást ami vagy widgeten vagy pl fent az állapotjelzőn mutatná a szabad memóriát?
Vagy létezik az a beállítás ami a P9 Lite 2017 esetében is mutatta a négyzet ikon lenyomása után a szemetes ikon felett a szabad memóriát? Ha létezik még ez akkor megtudnátok mutatni hogy miként lehetne itt is előhozni?Korábban a Magazin háttérképeknek is volt egy dedikált letöltési helye, ezt ennél a telefonál nem találom, ez most rejtett könyvtár lenne vagy miért nem található meg a készüléken?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Riasztó topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest