- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziknorbert
újonc
Ja még valami: Irtátok, hogy az ujjlenyomatolvasó nem akar feloldani a frissítés óta. Én ugyanezt tapasztalom, mióta feltettem tegnap, de ha megérintem előtte bárhol a képernyőt, már működik is...
-
sziknorbert
újonc
Sziasztok ! Tegnap óta vagyok birtokosa eme csodakészüléknek aurora kékben. Nagyon régen nem vettem új telót, egy S4-ese volt, ami a szívemhez nőtt az évek során, de sajna megadta magát, mind az akksi és elázott, azóta se kép se hang...
Nem nagyon vagyok képben így az új trendekkel, mármint nem használtam ilyen komolyabb telót évek óta, ezért lenne egy-két kérdésem a kamerával, fotózással kapcsolatban:
- hogyan lehet a kamerák között fotózás közben váltani ? én csak max 10mp-t találtam, ilyet, hogy 40mp, nem igazán
- a zoom az csak digitális vagy optikai is van ? ezeket hogyan választja ki a készülék ?
- videózás közben stabilizátort ki-be kell kapcsolni vagy automata ?
nekem nagyon remegett a kép felvételnél, pedig finoman tartottam
- fotózásnál vakut lehet automatára tenni ? én csak azt láttam, hogy ki vagy bekapcs, de automata felvillanást nem találtam
Nézegettem tegnap este a fotós menüt, de itt annyi minden van, lehet csak én nem találtam a megfelelő beállításokat, bocsi, ha sok a kezdetleges, egyszerű kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest