Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
castiels #4589 üzenetére
A mobil hálózat jel elég gyenge, és valami sokat ébreszti. Ha ránézel az enyémre, látható este töltés után kicsit használtam aztán egy nagy szünet éjszaka utána látszik megint, hogy reggel elkezdtem használni, nálad jóval több ébrenlétet mutat. Ezt kelkene megtalálni a gyenge hálózati jelen kívül mi lehet még. Tedd fel a gsam battery programot az részletesebben mutatja, hogy mi mennyit fogyaszt. Milyen programokat tettél vissza eddig?
-
szemesi69
addikt
válasz
castiels #4586 üzenetére
4-5 töltés után fog beállni, ettől függetlenül sokallom. Mintha be lenne valami program ragadva. A rendszernek kisebb százalékon kellene lenni, ez utal arra, hogy valami pörgeti. Térerőd milyen? 1 sim vagy kettő van benne? Ha nem javul, érdemes lenne szervizbe küldeni, most házhoz jönnek érte.
Egy ilyen képet is tegyék fel. -
szemesi69
addikt
válasz
hangyász2 #4569 üzenetére
Ki a topik gazda? Én itt nem és jelenleg máshol sem. Voltam az igaz, blogom is van huawei témában, lehet picit értek is hozzá. Az ilyenek miatt mint amit te is művelsz itt, sok topikban már nem segítek senkinek, nem is írok. Ez volt az utolsó, hogy reagálok a véleményedre, neked többet semmit nem válaszolok, részemről veled nem kommunikálok semmit. Szép napot neked!
-
szemesi69
addikt
válasz
castiels #4562 üzenetére
Szia! Ne várj, írtad, hogy android 10- re frissítés után nem volt vissza állítás, verziót ugrottál ezért alapból ajánlott, főleg ha van anomália, nálad merülés. Ahogy Black_Raven javasolta, szűz belakás legyen, csak képek, videók, névjegyzék mentés legyen, minden mást, telepíts újra. Ha így csinálod, nem lesz gondod.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4496 üzenetére
+1 Azt hittem nincs újabb, tévedtem
Dupla fólia
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4492 üzenetére
Decemberben vettem, nekem az első pillanat óta látszik, mondjuk nekem minden zavaró, de ez az én mániám. Addig amíg le lehet törölni, nekem a gyári fólia a tökéletes
-
szemesi69
addikt
A P20 felső kategória
Néha az enyém a kezükbe kerül, rögtön tele van az ujj le nyomatukkal, csíkokkal ahol az ujjukat végig húzták. Nem leszólni akarom, nekem tökéletes.Jobban bosszant, hogy egy gagyi okostokban a fóliám megkarcolódott a kabát zsebem patentjától, azóta másik tokban van, nem gyári, de tökéletes számomra, és az illeszkedése is jó.
-
szemesi69
addikt
válasz
korpicschess #4486 üzenetére
Ujj lenyomatot nem cifrázom, egy ujj van felvéve csak, jól működik nálam, mondjuk egy mosogatás után már nem
azon kívül 10- ből 10 felold. A másik kérdésedre nem igazán tudok megoldást ha gesztus vezérlést használsz. Ha azt beáldozod akkor van lehetőség a gombok között beállítani, hogy lehúzza
-
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #4361 üzenetére
Lehet, de inkább legyen kicsit drágább és gyártói garanciás, hivatalos forgalmazótól, ahol 1 héten belül zajlik a javítás. Ennyi pénzért nem hangzik jól, de ha neked megfelel, legyen
Részemről zárom a témát, nem látom értelmét, mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ha vállalja a rizikót, mert spórol 20-30 ezret, hát tegye
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4358 üzenetére
Megnéztem, ez nem gyártói garancia. Nem ajánlanám annak akinek fontos a gyári suport. Már többször linkeltük a hivatalos viszont eladókat, akik valóban 2 év gyártói garanciát adnak, ami te linkeltél még véletlenül sem az.
Nincs ezen a listán [link] -
szemesi69
addikt
Miért ne hazudhatna?
Ha tovább olvastál volna e szép oldalonGondolom nem nézted, milyen garanciát adnak
Minden termékünkre 1 év bolti garanciát vállalunk! Termékeink újak, eredeti csomagolásban találhatóak (minden gyári tartozékkal!). Amennyiben meghibásodna, a tőlünk vásárolt készüléke, azt jelezze felénk, emailben az: info@telefonkiraly.hu-ra, vagy a 06303296782-es telefonszámon. Kérjük a meghibásodott termékeket a sértetlen csomagolásukban postázzák vissza hozzánk(minden tartozékkal!), és a hiba pontos a leírásával. A készüléből távolítsák el a sim kártyát, illetve a feloldó kódot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor nem áll módunkban javítani/visszavenni a terméket. Csak sértetlen csomagolású, nem utánvétes terméket van módunkban visszavenni!
Ez még jobb
A javításról:
A javítási idő, a postázási idővel maximum 30 munkanap, (Alkatrész hiány esetében ez akár több idő is lehet, de ebben az esetben az ügyfeleinket mindig tájékoztatjuk!). A javítási idő alatt cserekészüléket biztosítani nem áll módunkban. A javításhoz csak új alkatrész használunk fel. Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem hardver eredetű (helytelen kezelés, vírus okozta), vagy nem rendeltetésszerű használatból ered, úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel, továbbá a garancia azonnali megvonásával jár. -
szemesi69
addikt
válasz
laaceee98 #4243 üzenetére
Nálam minden megy amit írtál csak wifi és adatkapcsolat van estére kikapcsolva, így 1 százalékot merül éjszaka, ez senkinél nem lesz egyforma, ez is azóta van, hogy 2 sim kártya van benne, előtte éjszaka nem merült semmit reggel is 100-on volt ha este lehúztam a töltőről.
Diamond500
Aod nálam is időzítve van, de mivel flipp tokban van, csak akkor mutatja ha ki nyitom. -
szemesi69
addikt
válasz
laaceee98 #4221 üzenetére
Szia! Mindenkinél más a használati szokás, nem lesz két hasonló akku fogyasztás. A tiéd reális, azok alapján amit írtál. Nálam ugyanezek mennek, kivéve wifi, az minek menjen éjjel, így korábban éjszaka nem merült, ha este levettem töltőről reggel 8-9 óra múlva is 100- n volt, amióta két sim van benne, azóta 2-3 százalékot merül éjszaka. De amíg egy másfél nap alatt hoz nekem 7 óra 28 perc kijelző időt és még 30 százalék van benne, az tökéletes. Decemberi vétel.
-
szemesi69
addikt
válasz
Viiktor1989 #4188 üzenetére
Zárt kijelzőnél, alulról felhúzva van lakat? [link]
-
szemesi69
addikt
válasz
Viiktor1989 #4186 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4133 üzenetére
Nálam megy a gps, soha nem kapcsolom ki, viszont amióta 2 sim van benne, kissé több a fogyasztás, de azt sem nevezném soknak. 1 simnél este levettem töltőröl reggel még mindig 100-n volt, amióta 2 simmel használom reggelre 2-4 százalékot merül, bt, wifi, adat kikapcsolva.
Amit Black_Raven ír azt érdemes végig zongorázni
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4046 üzenetére
+1
Szerintem élhető, még új, de fejlődni fog
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4027 üzenetére
Jó van na, már rájöttem, péntek van
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4023 üzenetére
Miért ne lehetne? Témázni nagyon jól lehet, kinézetre ott a nova és egyebek, minden megoldható
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4021 üzenetére
Ikonokat, korlátlanul lehet változtatni, rengeteg téma van. A kinézetet igazán launcsher cserével lehet változtatni. Nekem teljesen jó a gyári. Szerintem erős napfényben is jól látható a kijelző.
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi #4019 üzenetére
Decemberbe vettem, én nem bántam meg, aznap frissült 10-re, így nem is tudom milyen 9.1-el
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3980 üzenetére
+1 Én is megnéztem, nálam sincs, google segéd szintén tiltva, fogalmam sincs nála, hogy lehet olyan
-
szemesi69
addikt
[kép] Ma reggel érkezett, holott eddig mindig az utolsók között kaptam frissítést.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #3875 üzenetére
Szia!
Ha nincs ezen a listán az üzlet, akkor nem venném meg [link]
A linkbe lévő listán a hivatalos viszont eladók vannak, ahol gyártói garanciát kapsz. -
szemesi69
addikt
válasz
Tomtailor85 #3737 üzenetére
Beállítás probléma lesz, ha máshol jó, hotspott témában nem vagyok otthon, ebben más itt biztos tud segíteni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Tomtailor85 #3735 üzenetére
Szia!
Azért átnézném a wifi hálózatot, már ha otthoniról van szó. Máshol is eldobja nem csak otthon? Ezeket zárd ki, nem biztos, hogy a telefon rossz. -
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #3698 üzenetére
Félre értettelek
Nem szeretek telefonom linkelni, tudok, de nem szeretem és nem is kinlódok vele, ha fontos akkor majd pc- n pótolom
de megoldotta kedves fórumtárs, meg köszöntem neki
-
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #3694 üzenetére
Csak segíteni próbáltam a kérdezőnek, nekem nincs semmilyen gondom.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3600 üzenetére
Gondoltam, hogy osztrák
Azért említhette volna, ez számít a frissétés érkezési idejéhez.
-
szemesi69
addikt
válasz
AeSDé Team #3536 üzenetére
Bocs telefonról az istenért nem tudom beszurni a linket. A huawei blog magyar oldal belépsz, ott keresőben írd be hol érdemes huawei készüléket venni, ott lesz az összes hivatalos forgalmazó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest