- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Pont az lenne a lényege a kamera lencse üveg külön cserélésének, hogy nem kell leszedni hozzá a hátlapot. A lencse üveg meg olyan, mint egy matrica, csak fel kell ragasztani.
[link] - én mondjuk ennél jobban megtisztítanám az új felragasztása előtt.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
Trolee
aktív tag
Legjobb a hőlégfúvő, de a hajszárító is segít. Picit ha elkezd feljönni akkor inkább kézzel feszítsd, nehogy baja legyen a kameráknak.
Ha a lencséket koszosnak látod, azt tiszta alkohollal, és pl. egy fülpiszkálóval takaríthatod. De Mmóvár közelében szívesen segítek a cserében. -
Trolee
aktív tag
A hivatalos szervíz árakról hol találok infót?
Kéne kijelzőt és előlapot cserélném, de ha jó ár van rá, megcsináltatnám a győri szervízzel.
Köszi -
N_A_S
veterán
Elvileg csatlakozhatunk a 11 betahoz, de hogy? Nekem nem mutat az alkalmazás aktív projektet. Tud valaki erre valami megoldást!? Régió átállítás vagy valami...
https://tinyurl.com/phnas
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
agyalok egy ilyen telefonon. De azt láttam egyik boltban, hogy már ezekből is ki lett hagyva a GMS. Igaz ez?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
GSPLR
senior tag
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
Itt írják. [link]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
atike
nagyúr
-
kp78
addikt
válasz Speeedfire #6817 üzenetére
Ez aztán a megbízható szakértő bolt.
Nyilván a hivatalos, megbízható boltok közül egyre kevesebb helyen kapni, ha egyáltalán van még.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kuk@c
tag
Hát, itt nem biztos hogy vásárolnék...
Egyébként ha nem akarsz garanciális bonyodalmakat:
[Magyarországi Hivatalos Viszonteladók]
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
kp78
addikt
válasz Speeedfire #6821 üzenetére
Akkor vedd meg Turbado-nál. >> [link]
Őket sokan dicsérik, nekem személyes tapasztalatom nincs velük, de a P30 pro new edition-t lehet én is onnan fogom berendelni ha úgy döntök, h belevágok.Esetleg vmelyik szolgáltatónál sincs már?
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
őstag
Igen, azt írják, hogy ezen MÁR nincs Play áruház. Aztán megnézed a második képet a telefonról, és ott virít a play ikonja. De végül is mindegy, mert 163 ezret kérnek érte....
Inkább vennék pontosan fele ennyiért karcmentes használtat pár hónap garanciával. -
kp78
addikt
válasz Speeedfire #6823 üzenetére
Ha nem gond a kicsit nagyobb méret, akkor jó választás. Én nagyon szeretem. Ezért is vágnék bele még 1 new edition-be, amivel aztán talán kihúzom még 1 ideig.
Írok pm-ben...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tetiotto
újonc
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a magazin letölti a háttérképeket de nem jeleníti meg azokat, hiába tőltöm le a héttereket nem jelennek meg csak a gyári hátterek. Köszönöm a segítséget.
-
tetiotto
újonc
Igen, be van kapcsolva.
-
dave0825
őstag
Nekem van velük, nagyon korrektek. Tönkrement a P30-am 9 hónap után, választhattam, hogy kapok új P30-at, csak más színűt, vagy beszámolják 90%-ban egy másikba. Másnap már nem volt meg az az 1 db, amit kaptam volna P30-at, másikat meg nem szerettem volna (P40 volt még képben, de a GMS miatt nem mertem, rá lehet ugye mókolni, de nem tartós, ha frissíteni akarom, utána újra föl kell rakni). Mondták, hogy 3. lehetőségként visszaadják a teljes vételárát (9 hónap után, úgy, hogy mindenhol már kifutó), 165.000 Ft-ot visszautaltak.
Használt P30 Prót én is néztem, jó árban is voltak, de nekem nagy, nincs jack, lekerekített a kijelző, stb. Ezek miatt én maradtam egy 3 hónapig garanciás, szinte új P30-nál, Győrben vettem kisboltból (hajszálkarc sincs rajt, ötletem sincs, honnan való lehet, de lekopogom, azóta sincs vele gond).Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
őstag
-
Franky74
tag
Kérdés: a gyári fólia mennyire bírja a kézfertőtlenítőt? Persze nem ráöntve.
-
Ponty2
csendes tag
Tud valaki ajánlani megoldást / applikációt amivel szét lehet választani a csengő és értesítési hangerőt? AGYRÉM! 10 év Samsung használat után messze ez a legzavaróbb hiányzó funkció. Nem értem a google-t ezt miért kellett összemosni az újabb android verziókban. Samsung megoldotta házon belül ott van külön slider. Huawei ezek szerint nem.
-
dave0825
őstag
Na emberek, megint jól szidtam a Telekomot, hogy miért nincs netem, mikor van még bőven, mégse tölt be semmit. Repülő mód oda-vissza, telefon újraindítás volt, utána se jó. A múltkori esetre visszagondolva kinyomtam a dns.adguard.com-ot, egyből jó. Megint náluk szarakodnak valamit...
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
richies
senior tag
Sziasztok!
valaki váltott iPhone 7 ről p30 ra?
Köszönöm a tapasztalatok leírását :)Üdv
Rozsomak of Power
-
Wuk07
tag
Hogy lehet törölni hozzaszolast? Közben rajöttem kérdésem válaszára.
[ Szerkesztve ]
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
dave0825
őstag
Heló!
Kár törölni a kommentet (csak moderátor tudja), még nem volt ilyen kérdés, úgyhogy hátha másnak is jól jön.
Szóval RAW módban EMUI 10.1-en zoom:
Itt olvastam, hogy csak érintéssel lehet a csúszkán a pöttyökre nyomva "zoomolni", amivel igazából a kamerák között válasz, széles látószög, sima, vagy telefotó. Sz., 1x, 3x lehetőség van csak, közötte nincs.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Van egy Honor band 4 okosórám. Bluetooth és GPS benyomva a P30-on. Elindulok sétálni, és sajnos rendre elveszik a GPS jel :( Mi lehet ennek az oka? A telefon többnyire a zsebemben van. Újracsatlakozni sem szokott.
Más: a Huawei egészség appban ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a telefon IS és az óra IS mérje a lépéseket? Elég lenne csak az óra.
Köszi! -
kisbarack
aktív tag
Sziasztok!
Valami csúfságot vettem észre a napokban.
Szerettem volna csatlakoztatni az 1000 éves laptopomhoz a telefont vagy a pc-mhez, de a hisuite sehogy nem akart csatlakozni pedig korábban ez nem okozott gondot.
Win7 volt ekkor még fent. Le akartam frissíteni a programot, de letöltés után meg sem moccant.
Laptopon tettem fel win10et, de ugyan ez a móka
Másnak valami hasonló tapasztalat avagy észrevétel?Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
laaceee98
tag
Sziasztok.
Főképp a vásárlás előtt állóknak írok most, de egyébként a P30 kollégáknak is.Annak aki még vacillál:
7-8 hónapja használom a készülékemet (P30 6/128, Dual), röviden és velősen a következőket gondolom:
-sebessége kifogástalan
-akksi/üzemidő igen korrekt kategória (nálam ~6 óra képernyőidő, és másfél-két napos töltési ciklusok jönnek, egy nap alatt 100-ról még sehogy sem sikerült 30-40% alá merítenem)
-képernyő szép, színes, elég fényes, a fekete az fekete, egy szóval rendben! (színerősség meg ilyenek egyébként menüből állíthatók is)
-kialakítás, összerakás igényes, szép, minőségi
-a kamera tudása szerintem nagyon fasza, biztos vannak ilyen profi fotós megmondóemberek, akik bele tudnak kötni, de az átlag ember szemének (like me) ez a kamera igenis gyönyörű fotókat/videókat csinál
-szoftveresen oké, rendben jönnek a frissítések, HMD center, EMUI, stb.
-jó, hogy variálható az interface (témák, ikonok, AoD, kb minden testreszabható, és mindegyikből van 5000 féle)
-a gyári fólia egész sokat (4-5 hónap) kibírt rajta, nem mintha nagy ügy lenne egy üvegfólia, de ez azért akkor is egy apró pirospont
-tokból a Nillkin átlátszó szilikonját, meg a Huawei gyári feketéjét használom (mágnes nélkülit), mindkettő kimondottan bejöttés nekem amiért adu-ász ez a mobil: NEM GÁZTEPSI MÉRET.
Gondolkodtam, hogy csak úgy brahiból lecserélem egy Mi készülékre, de a legkisebb mobilok is 155-160 magasak, a nagyobbak meg 160-165 (egyébként ez gyártótól függetlenül így van). Ez a P30 ilyen képernyővel, kamerával, üzemidővel, sebességgel nekem verhetetlen, pláne hogy a maga méretében lassan egyedülálló, és az ára sem horror, úgyhogy a franc se cseréli le.Ha nagyon szőrszálat akarok hasogatni, egy infra néha jól jönne, ha lenne, meg az IP védettség is. Mindkettő elérhető azonban a Pro verzióban, ami viszont hajlított kijelzős és a méretei is nagyobbak, nem beszélve a jelentős árkülönbségről. Úgyhogy így több, mint félév távlatából tényleg egyetértek a Mobilarenás srácokkal. Az infra meg a zoom kamera néha jól jönne, de ha nincs akkor tudja hanyagolni az ember. az IP védettség is nagyon fain, de a több tízezres árkülönbözetből azért ki lehet hozni egy vízálló tokot. És akinek fontos a relatíve "kis" méret, meg az ár-érték arány, az úgyis ezt választja.
Én ezt választottam és a fent leírtak miatt, illetve annak tudatában, hogy a mobilgyártók képtelenek kompakthoz közelítő mobilt gyártani, nem bántam meg a választásom. Sőt, vigyázok rá, mint a szemem fényére, ki tudja pár év múlva lesz-e még a piacon ésszerű méretű mobil ilyen képességekkel, ilyen árban.
Ave![ Szerkesztve ]
Dicsőség és kondi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest