- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
Valaki kijelző csere után tapasztalt Wi-Fi, Bluetooth problémát?
Feltehetően antenna probléma, de egyenlőre még nem tudtam megoldani.
köszi[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz anonymus89 #7700 üzenetére
Köszi, rendeltem is egyet.
-
zvolite80
tag
Sziasztok.
Képes a készülék olyan videó készítésére amikor a háttér fekete-fehér, de az alany színes marad.
Valóban van ilyen videófelvétel lehetőség a készüléken, és ha igen, akkor azt hol állítom, kapcsolom be?
Android 10 van a készülékenHuawei P30 user
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Gyári Callrecordert keresek Emui 10.0.0-ra.
A 10.1 megtaláltam, de nem jó hozzá.
Kidobja.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Nem ertek a fotózáshoz, de valamiért elég sötét képeket sikerül csinálni a telefonnal, sokszor kinti fényél is.. mit kellene állítani, vagy milyen módban fotózni? Maradtam 9.1-en annó -
laaceee98
tag
Üdv mindenki.
Adott két P30, 128GB, DS, Telekomtól vásároltak, csak a színük más.
Az egyiken a Messengerben a beszélgetés menüjét lenyitva megjelenik a képen jelölt opció, a másikon nem.
Készülék ugyanaz, Messenger verzió, EMUI verzió ugyanaz, legfrissebre updatelve minden mindenhol. Törlés újratelepítés megvolt, készülék resi megvolt.Ha valakinek van hasonló tapasztalata, esetleg megoldása a dologra kérem ne tartsa magában, mert a párom már lerágja a fülemet, hogy nem tudja visszanézegetni a küldött képeket a barátnőkkel, csak ha visszakeresi a legutóbbit és onnan slideolva lapozgat egy fél napig.
Ugyanitt harakiri gyorstanfolyamot végeznék.
[ Szerkesztve ]
Dicsőség és kondi
-
GSPLR
senior tag
válasz laaceee98 #7714 üzenetére
Biztosan a Messenger IC ment tönkre, ez közvetlenül a YouTube és ékezetek IC között található. Ha van raktáron akkor gyorsan cserélni tudják, hacsak le nem kotorják a Twitter IC-t, az baj lenne mert akkor az Ébresztő IC-t is cserélni kéne ami magával viszi a Smileykat, na azt nagyon nehéz lenne orvosolni... Off vége, ahogy írták, alkalmazás hiba.
Huawei
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben nem jönnek meg a Gmail és a Messenger értesítések.
Bocsánat, ha volt téma mostanában - lusta voltam visszaolvasniNéha hallok egy rövid pittyenést, inkább tompa kattanásnak hívnám. De se értesítés, se az üzenet előnézete nem jelenik meg, és az ikonon sincs sem pötty, sem szám. Ha megnyitom az app-ot, akkor jelez csak és akkor van előnézet is. (De akkor ugye már minek...)
Olvastam, hogy esetleg az energiafogyasztással lehet kapcsolatban, hogy a Huawei a háttérben futó appokat kikapcsolja. Valami ilyesmi lehet, mert tapasztalatom szerint amikor nem bezárom, hanem csak félreteszem az alkalmazást, akkor van, hogy megjön az értesítés. (De még így sem mindig, azt hiszem.)
Viszont ha nem zárom be, akkor van, hogy állandóan online-nak jelez, azt sem szeretném.
Olvastam a leírást: Beállítások -> Alkalmazások -> Messenger és akkor itt az automatikus energiafogyasztást kikapcsolni, másik 3-at bekapcsolva hagyni. Megtettem, nem segített
Van esetleg tippetek? Előfordult másnál is?
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban figyeltem fel, hogy wifin vagyok, netezek és 3-6 mp-ig elmegy a net.... A laptop nem dobja el, tv okosító szintén nem dobja el...
Van valami lehetőség tesztet futtatnom telón, hogy valóban antenna hibás-e? (a támogatáson belül futtatott wifi teszt nem mutatott hibát)
Routerre nem gyanakszom, más eszköznél nem produkált net kihagyást... (sem 2,4 sem 5 GHz-en)
2021.07.12ig garis a telefonomKöszi
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
laaceee98
tag
válasz Maffia91 #7722 üzenetére
Meg kéne próbálkoznod egy fél napra más wifi hálózaton ugyanezzel a készülékkel. Szülői ház, szomszéd, barátnő, akárkinél, ahol tudsz. Ha ott is csinálja akkor készülék, ha nem akkor szolgáltatói/modem/router hiba. Én utóbbira tippelnék. 10 éven belül voltam Telekomos, Digis, most UPC (Voda), ilyen átmeneti "Wifi csatlakozva, nincs internet" hibák laptopon és mobilon egyaránt előfordultak kb. mindegyiknél.
Dicsőség és kondi
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
tudna valaki segíteni?
A telefonomban 2 sim van, s egyiken megy gond nélkül a VoLTE és a VoWIFI is, de a Telekomos-on valamiért a VoLTE nem, vagyis a telefon nem jelzi ki.
Szolgálatói oldalom állítólag minden ok, elvileg a telefonnak minkettő slotja tudja.
VoWIFI esetén a Telekom szolgáltatói név WIFI-re vált, de a VoLTE-t nem jelzi sehogy...Ninc ötletem.
Másik kártyánál jelzi mindkettőt, az nem Telekomos...Köszi.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a 11.0.0.156 frissítés, mely 1,5GB. Biztonsági frissítés+alkalmazások/gyorsindítók. Aki telepítette kérdezném, hogy minden rendben vele, mehet fel nyugodtan? -
Pityu89
senior tag
147 után 156, milyen Alfa rajongó lehet aki kódszámot generálja. Következő 159 lesz
-
zvolite80
tag
Sziasztok!
Hogy tudok visszamenni 10-esről 9-es droidra?
Hisuittal nem engedi sajna!
Nem kinálja ott fel hogy váltás másik verzióra.Régebben műkődőtt...
Van valami más megoldás?
köszi ha segít valakiHuawei P30 user
-
snorbi82
senior tag
válasz Diamond500 #7737 üzenetére
Dload módszerrel? Igaz nem próbáltam, de 10.1.0.191ről vissza tudtam vele menni 151-re gond nélkül.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
s1ru2
aktív tag
Kedves Tulajok!
Megéri még ilyen készüléket vásárolni? Gyönyörű állapotban találtam egyet ami még nincs 1 éves. Páromnak vásárolnám a P10lite után. Vannak esetleg olyan "típushibák" amik a topikösszefoglalóban nincsenek benne mégis érdemes rájuk odafigyelni?
Előre is köszönöm!Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
s1ru2
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést! Esetleg ilyen self diagnosis elérhető bennünk mint a samsung készülékekben? Akkor ezt le lehetne futtatni és látnám, hogy minden rendben van-e ( bár nem gondolom h bármi probléma lenne).
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan programot, ami kimutatja, hogy hány százalékos az akksi a telóban kb?
Úgy értem a százalékot, hogy mennyire használódott el.Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Domi_Jani
tag
válasz szemesi69 #7727 üzenetére
Nekem konkrétan szakad a hívás vagy létre sem jön ha a volte be van kapcsolva, ezért tavaly mikor vettem a telót ez volt az első funkció amit kikapcsoltam. Miui 11 óta egy jópár általam használt funkció eltűnt, sajnos ezzel együtt. Telenoros vagyok, 4G néha megy és a lakhelyemen és a munkahelyemen is határon mozog, ezért maga a VoLTE is csak átok funkció. Nem jelent meg semmi egyszerű mini hack vagy turpisság a kikapcsolására, 4G megmaradásával?
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
-
Csaszi87
tag
Valaki már letöltötte a legújabb DT.HUN 11.0.0.3 Telekomos frissítést?
Megéri, változott valami, vagy rosszabb lett? Még nem mertem ráengedni.. -
Cranium
tag
Sziasztok nektek nem halk a hívás hangereje? Kb izomból a fülemhez kell tartani hogy halljak valamit pedig full hangeron van
-
Franky74
tag
Megjött a 156os frissítés... Felrakott pár alkalmazást. Le is gyalultam őket, nem láttam hasznukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest