- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Valakinek volt olyan, hogy elvesztette a kapcsolatot a telefon a nettel? Se ma wifi sem a mobil net nem megy rajta (böngésző és más alkalmazás sem látja). Másik telefonba átrakva megy mind2 "opció" . telefon és persze router is újra lett indítva. Erre van valami megoldás?
-
kp78
addikt
Próbáld meg a támogatás menüpontban lévő intelligens diagnosztikát, hátha talál vmit.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
trebrona
nagyúr
Esetleg próbáld meg:
Hálózati beállítások visszaállítása: Ez a művelet vissza fogja állítani a Wi-Fi, a mobiladat-hálózat és a Bluetooth beállításait, beleértve a hotspot internetmegosztást és a Bluetooth-párosítási információkat. Nem módosít semmilyen egyéb beállítást a Telefon készüléken, és nem töröl adatokat vagy fájlokat.
Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához.
[link]------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trouble
senior tag
Igen, de az én telóm egy Honor 20 view !
Ez megvolt : Hálózati beállítások visszaállítása !
Már 2x volt ui. gondom, ami megoldotta, kikapcsoltam a saját DNS-t, utánna minden ok lett !
Neked van ilyen beállítva (személyes DNS )De én is kérdezném, hogy másnak volt-e ilyen, és mi lehet ez
Megoldás ?
Mert gondolom nincs mindenkinek privát DNS !
Hát erre nagyon kiváncsi vagyok !
Ez a szoftver verzió :
[kép][ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Én pont így jártam kb. 17h magasságában, de pár perc után meguntam és nem foglalkoztam vele (zsebre vágtam a telót, azt hittem a Bp-i DIGI térerő tréfált meg). Aztán pár órával később wifi jel mellett felkiáltójelezett, ami wfi ki-be-re helyrejött (időpontját nem tudnám pontosan megmondani kb. 19h-20h között) és azóta is OK.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
dave0825
őstag
Nekem is elment a mobilnetem ma du. 5-6 körül, repülő mód nem segített, munkatársamnak is elment a net. Pár perc múlva repülő mód oda-vissza, utána visszajött. Telekomosak vagyunk, gondolom, náluk volt valami gond.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
trouble
senior tag
dave0825 :
AtHoS :
Ami fura és ha jól értettem( ttt1-nél is ez történt ), se wifi-n, se mob.neten nem töltött be semmit !
Teljesen megfagyott a kommunikációs rész.Újra indítás sem oldotta meg
Nekem mint írtam a személyes DNS kikapcsolása segített (most kikapcs. hagytam)!
Akinek jó az angoja utánna nézhetne az XDA-n vagy más ilyen jellegű helyen, köszönöm ! -
AtHoS
nagyúr
-
őstag
Elég érdekesen hangzik, hogy a telefon internet hozzáférése egy Huawei szervertől függ és nem a mobilszolgáltatótól.
-
AtHoS
nagyúr
Csak a P30 és P30pro topikokat tudom "forrás"ként említeni , de ahhoz vissza kell ám keresni. Mondjuk én biztos írtam ezzel kapcsolatban mindkét topikban, de az említett "feltételezést" nem én írtam, viszont a hozzászólásaim körül említette valaki
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Sajnálatos eset történt ugyanis beleejtettem a vízbe a telefonomat sikeresen. Nos azóta eltelt pár nap pontosan 3 és arra lettem figyelmes, hogy a mikrofon nem működik, mivel nem hallanak a vonal túloldaláról. Az egyik ismerősöm mondta, hogy alkatrész ellenében kicseréli nekem. Nos elkezdtem keresegetni Aliexpressen és picit összezavarodtam, hogy milyet is kéne rendelni, így hát ebben kérném segítségeteket.
Nagyon hálás vagyok előre is a válaszokért!Egyébként ezt nézegettem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
dave0825
őstag
-
őstag
válasz trouble #6727 üzenetére
Az a fura, hogy kreáltak egy "lehalt Huawei szerver" magyarázatot, olyan hibáért ami csak néhány usernél jelentkezett. A Huawei mobilokkal netezők döntő többsége nem tapasztalt ilyen netkimaradásokat, pl. én sem. Különben az összes fórum ezzel lenne tele...miután megjavult a hálózat.
Ha leáll az egészség app vagy az appgallery, annak lehet Huawei szerver az oka. De teljes internet elérhetetlenséghez mi köze van a Huaweinek?
Lehet, hogy hálózat karbantartás volt a környéken, amit a szolgáltatók a honlapjukon előre jeleznek. De akadnak nem tervezett akadozások is, [link] ez csak egy kiragadott pékda, de minden szolgáltatónál akadnak hasonló problémák.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Engem csak az érdekelne, milyen agymenés végén jutott valaki arra a sommás megállapításra, hogy "most azért nincsen internetem mert a Huaweinek leállt a szervere"
Létezhet ilyen eset, pl. Huawei alkalmazottak céges internet hozzáférése esetén ha az illető Huawei céges proxy-t használ. Ahogyan nekem is a céges internetem spanyolországi proxy szerveren keresztül van....és ha gugliban rákeresek valamire (itt Magyarországon magyar nyelven) akkor a nagyonokos gugli teleszór spanyol találatokkal 🥴[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Május elején volt egy hasonló eset, ott sok P30-as és P30 pro-s tulaj szolgáltatótól függetlenül tapasztalta a jelenséget. Mivel közös pont nem igazán volt, akkor dobta be valaki, hogy - de ez is csak feltételezés - egyetlen közös pont a Huawei lehet és ebből kombinálta ezt ki. Ez sem megerősítve sem cáfolva nem lett. Aztán pedig rövid időn belül megszűnt a probléma, így okafogyottá vált az ok utáni kutakodás is
-
Black_Raven
veterán
Van sztem közös pont, az AdGuard.com, mivel rajtuk keresztül megy minden, aki beírta a dnsnek, azok ne csodálkozzanak ha néha nincs net a wifit is beleértve. A kikapcsolása orvosolja a hibát.
Kuk@c: látom a hülyeség ragadós.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Black_Raven #6734 üzenetére
Lehet az van amit írsz, szerencsére a néha nincs net csak tavasszal egy alkalommal meg épp a napokban jött elő eddig nálam és 1-2 óra alatt el is múlt a tünet.
Ha nem írja be más, hogy milyen gondja volt, akkor fel sem tűnik, hogy nem én járkáltam éppen szar helyen. Bár mondjuk a full 4G térerő még amúgy sem jelent semmit, főleg, hogy mikor - 1-2 óra múlva - ránéztem wifi-re, az is felkiáltójeles volt (bár wifi ki-be után egyből helyrejött)A kombinálást meg rábízom arra aki jobban vágja a témát vagy szeret összeesküvés elméleteket gyártani
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Nekem is volt ilyen amíg használtam, azóta nincs amióta nem használom. a wifinél, az elfelejtés újracsatlakozás megoldja a hibát. De a DNS kikapcsolása is, legközelebb ha ilyen eseted lenne próbáld ki hogy kikapcsolod, és akkor minden megjavul.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Csaky69
csendes tag
-
őstag
válasz Csaky69 #6737 üzenetére
Szerintem óriási a kockázat!!!!! Ha ezt Trump megtudja, hogy a mostani nemzetközi helyzetben iPhone-t akarsz Huaweire cserélni, úgy elintéztet téged a swatjával, mint Oszamát, és elrettentő példaként az összes amcsi tv élőben fogja közvetíteni a kínhalálod
A garancia érdekes kérdés:
A képeken csak azt mutatja meddig él a telefon garanciája, ha az létezik. Ez így önmagában nem elég! Kell hozzá garancia papír vagy számla amire rá van írva az imei szám (dual simes esetén mindkettő imei szám)
Idézet innen:
"A HUAWEI kérésére a jótállási jeggyel vagy a termék gyári, vagy IMEI számát feltüntető számlával a garanciális javítás, vagy kicserélés érdekében a vásárlás idejét és helyét a Vevőnek igazolnia kell tudni"
lásd még: alsó képed alján levő két sor
.
A garancia nem érvényes: Ha a számlát vagy a vásárlást igazoló dokumentumot a Vevő nem tudja bemutatni.
Ha rendes hivatalos papírjai vannak a vételről (imei számokkal) és nem csak egy "bóti blokk", akkor érvényes a garancia.
Fontos! Ha a fenn említett swatveszély ellenére elcseréled, az eladó jelentkezzen ki a Huawei fiókjából![ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Zsoleszhun #6739 üzenetére
Kijelző, üzemidő valóban jobb, kamera nem. Szerintem.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
őstag
válasz trebrona #6741 üzenetére
Inkább is-is.
Videóban nem jobb a P30 (de csak kicsivel gyengébb).
Fotóban jobb a több látószög miatt, kiváló a zoom és a széleslátó, jobb makró, jobb éjszakai fotók. Brutál jó képstabilizálás. Viszont beltérben csak a széleslátószögű kamera találja el a fehéregyensúlyt. A főkamera kicsit melegebb tónusú képeket csinál. -
Csaky69
csendes tag
Eddig veled tudok egyetérteni, a kamera fél nap használat után pozitív, két hónapos gyerkőchöz eddig bevált,mert nincs mindig a közelben a DSLR. A rendszer is meglep, mert utoljára 6 éve volt droidom, látszik hogy jót tett neki az idő,még nem kaptam agyérgörcsöt. Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó sem olyan vészes mint amire készültem.
Köszi mindenkinek! Azt majd meglátom meddig maradok alma nélkül. Apple pay helyett mi a legjobb megoldás egy CIB-es Mastercard hoz? Simple alkalmazás? Ahogy időm engedte, addig jutottam, hogy Google pay még nem elérhető nálunk. -
őstag
válasz Csaky69 #6748 üzenetére
Áh....Pedig én szóltam.....a swat-al nem kellene kötözködni
Ez gyorsan ment, ezek szerint megvolt a csere. Remélem elégedett leszel vele a későbbiekben is. Mi itt elég sokan szeressük` ezt a komcsi kreálmányt.
Mobil fizetésben nem tudok segíteni, mert nem használom a mobilom fizetésre. A Simple-t és a Smartbankot használom ugyan, de csak csekk befizetésre, utalgatásra.
Még annyit, hogy bármi kérdésed van bátran kérdezz itt. Itt nincs olyan, hogy "jajj még ezt se tudod." -
Csaky69
csendes tag
Szeretem a kihívást Alternatíva mindenre van, bankkártyatartós tok, bankkártya alá védőfólia,... Így kezdtem az i8-nál is, meg két évig sírtam a banki kapcsolattartómnál, mivel tudna javítani a well being-en A CIB nem kapkodta el az Apple pay bevezetését sem, de nagy könnyebbség volt, amikor már ultravékony tokot rendelhettem. (Ezért nem játszanak a kinyithatós kártyatartós tokok). Hogy kicsit az almások mellett is beszéljek, ott nem kellett kérdezgetni a fórumon, mert ott minden faék volt bár aki 90%-ban telefonálásra / fényképezésre / e-mailezésre használja a telefont, kommersz alkalmazásokkal elboldogul androidon is. A fényképező próbálgatatása azért még egy kis időre biztos leköt Azonban soha nem lehet tudni, lehet még jövök hülye kérdéssel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest