Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrolagoon
tag
válasz
st3v3np3t3r #10167 üzenetére
Van !Beállítások video beállítások-videó képkockaszám anno 8.0 alatt tökéletesen ment most nem tudom mi a helyzet.
-
Astrolagoon
tag
válasz
st3v3np3t3r #10165 üzenetére
Próbáld ki az open camerát hátha az segít
-
Astrolagoon
tag
válasz
knox83 #10118 üzenetére
Nem vagy terlhetetlen jogos az elvásrásod egy csúcsmodelnél.De itt tényleg foglalkoztak vele.Nyilván mostantól az új széria a piorítás de kimondható,hogy a P20 pro kamera és rendszerügyileg is egy stabil cucc nem úgy lesz magárahagyva ,hogy egy összeomló fof képeket gyártó készülék hanem még jövőre is vállaható lesz minden szinten.
-
Astrolagoon
tag
válasz
knox83 #10111 üzenetére
Meg a a vaku otpimalizálás meg a HDR optimalizálás .A zoom javítások a videó zoom javítások.Az élesség néhány szituációban ésszerűsítés .Stb Ahhoz képest amit állítottál már a te felsorolásod se semmi,Olvasd vissz FF-ben a changelogokat.Egyébkánt meg oly sokat nem volt mit csinálni a kamerával mai napig megállja a helyét mi gond vele?
-
Astrolagoon
tag
válasz
kory24 #10056 üzenetére
"(gyors, szuper) töltésnél ugye a melegedés, túlzott hőtermelődés ami nem tesz jót az akkunak.+
PH fórum legenda....
A superchargnál nem melegszik jobban az akku max a töltő.Nem árt olvasni.ÉS kérlek Innen a fórumról az elmúlt 5 évből 3 embert linklelj akinek bizonyíthatóan a gyorstöltés tette tönkere az akkuját...Engedjétek el a városi legendákat... -
Astrolagoon
tag
válasz
tesz-vesz123 #10051 üzenetére
Ha a felére csökkent gondolom azonnal vitted szrvizbe cseréltetni.Ott nem a gyorstöltés volt a gond..Eleve egy retek akku volt az s7 ben .Mondjuk eddig kb az összes samuban bakker.Most nézem s10+ topikot kivan egy rakat ember akkura panaszkodnak 3 órás sotok egy 4000-es akkutól...LoL----
-
Astrolagoon
tag
válasz
tesz-vesz123 #10047 üzenetére
Nem gondolom, tudom ,hogy semmi baja nem lesz 2 év alatt lévén az első extrta gyorstöltéses telefonomnak ami egy Oppo find 7a VOOC töltéssel használva se lett semmi baja.4.5 év alatt a supercharge meg már egy jóval újabb tech.....De persze töltögessétek csak usb 2 porton 0.5 amperral biztos örökké fog tartani a cucc... -Én inkűbb rádugom a SC-re és 20 perc alatt annyit rakok az akkuba ami legtöbb esetben elég egy napra.
És ha valmi csod történne bedöglene az akku(Ami gyorstöltött LG g2,g3,g4,g6,Redmi note 4,Samu Note 9 alatt se törpént meg)... gariban cseréltetem...
-
Astrolagoon
tag
válasz
tesz-vesz123 #10042 üzenetére
De VESZÉLYES a gyorstöltés! Sokunknak született itt a forumon mióta használjuk Sontaran gyermeke!
-
Astrolagoon
tag
Hali!
P20 pro ról váltottam P30 Pro-raNagyon jó kis telefon elégedett vagyok de ajánlom akinek viszket a tenyere várjon szerintem őszig Mate 30 Pro-ig!
Igazán nincs szégyenkezni valója a P20 Pro-nak
A P30 pro meg igazán nem érdemelli meg a P30 Pro nevet ez csak egy ráncfelvarrás inkább egy P20 Pro Plus nak nevezném.
Ez nem negatív csak tudom milyen a tenyérviszketés váltást suttogó vállon üldögélő kisördög
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest