Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eliott
tag
Sziasztok!
TWS fülhallgatót keresnék a P20Pro-mhoz, főként konditermi használatra. A Freebuds-ok árát nem szeretném letenni érte egyenlőre, használtan pedig nem vennék ilyen eszközt.
Maximum 20 ezer forintért tudnátok ajánlani olyan vezeték mentes fülest, ami stabilan tartja a kapcsolatot ezzel a telefonnal, lehetőleg annyira nem szűrődnek ki a hangok és a külseje nem egy-az-egyben airpods másolat?
Köszönöm!
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Sikerült hozzájutnom egy Matebook 13 notebookhoz a már meglévő P20Pro mellé. Mivel a 9.1-es EMUI-val bejött erre a készülékre is a Huawei Share OneHop, így gondoltam letesztelem.
Telefon EMUI 9.1.0.328
Matebook PC Manager 9.1.3.33 (ezzel kompatibilisnek kellene lennie)
Wifi, Bluetooth, NFC, Huawei Share meg minden sz*r engedélyezve van rajtuk.A problémám az, hogy hiába érintem oda a telefont a matricázott részre (elkezdi a küldési animációt - az a forgó kis fehér cucc középen), miután előjön a töltési kis karika, sikertelennek jelzi a küldést. Bármennyiszer próbáltam, egyszer sem sikerült a dolog.
Ugye van a rendes Share, amivel összekapcsolhatod a telefont és a laptopot, ezáltal a Hálózatoknál be tudsz lépni hozzá és ki tudod keresni a kívánt fájlt. Ha rámegyek arra, hogy küldje rá a telefonra, oké, 1-2 másodperc és elküldi, semmi gond nincs vele. Ez a sz*rakodós - keresgélős része. De engem pont a másik oldala érdekel, amikor a telefonról lehetne egy érintéssel küldeni bármit. Helyette folyamatosan "sikertelen fájlátvitelt" jelez.
Mit csinálok rosszul? Elvileg mindenhol be van állítva, hogy meg legyen az engedélye a rendszernek a fájlátvitelhez.
Köszönöm a segítséget!
-
Eliott
tag
Sziasztok! Bár csak félig tartozik a témába, de a P20 Pro-mhoz szeretnék új vezeték nélküli fülest és a márka híveként a FreeBuds Lite-ot néztem ki.
A problémám, hogy ez ugye agybadugós, amivel annyira nem szimpatizálok - ellentétben a gyári vezetékes fülessel vagy egy AirPodssal - és hasonlót még nem találtam kipróbálásra.
A kérdésem, hogy aki a Lite változatot használja, bevált-e rendesen? Vagy érdemesebb az első verziót venni belőle - esetleg a hamarosan elérhető v3-t (szintén nem agybadugós). Köszi!
-
Eliott
tag
válasz
DonDragonka #11686 üzenetére
Köszönöm szépen! Valószínűleg nekem is egy fekete Lite lesz a befutó.
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Kicsit eltérnék a mostani témáktól. Az érdekelne, hogy innen használ-e valaki vezeték nélküli Huawei FreeBuds-ot a P20Pro-jához? Mik a tapasztalatok? Régóta szemezek velük és lassan rá is veszem magam egy vételre. A kérdésem, hogy megéri-e befektetni egybe?
Ismerősök körében csak Iphone - AirPods párost tudtam kipróbálni, FreeBuds-t még boltban sem láttam megfogdosásra. Előbbihez képest milyen az üzemideje?
Továbbá: A több helyen is hirdetett "FreeBuds CM-H1" és a "FreeBuds Lite CM-H1C" között mi a lényeges különbség (ha van)? Az első akar lenni az 1. generáció - tudtommal az nem jelent meg itthon ~ vagy azóta igen?! A másik akkor miben "lájtabb"?
A 2. generáció sincs még hazai forgalmazásban és bár kb +15-20 ezerrel többe kerülne, németországi ismerőstől azt is tudnék szerezni ottani bolti áron. Megérné a felárat az 1. generációhoz viszonyítva? Annyival jobb hangzás és üzemidő jellemzi?
Az eddig olvasott "3 órás üzemidő" nem valami kecsegtető egyenlőre. Tapasztalatok?
Köszönöm!
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Bár nem épp témába vág, de azért megkérdezem itt is. Nyári fesztiválozásokra lenne szükségem egy nagyobb powerbankra - lehetőleg 15.000mAh+. Az én P20Pro-mat (4000mAh) és az asszony i8 Plus-át (~2700mAh) tölteném vele. Bár van pár pavilonnál lehetőség telefon töltésre a fesztiválon (ha ott hagyod x órára x forintért), jobban szeretném, ha a sátornál meg tudnám oldani ezt szem előtt. Lényeg a lényeg, fontos lenne a töltési gyorsaság és a nagy kapacitás (na meg a biztonságos használat).
Bár sok mindent rendelek Ebay-ről, Ali-ról, most nem akarok ilyen 500 forintos 50.000mAh-es noname külföldről beszerzett aksival rohangálni. Franc tudja, hogy mikor okozhat valami kárt a telefonokban.
Szóóóóóóóval, tud valaki ajánlani már jól bevált, legalább 15-20.000 kapacitású, jó ár-érték arányú/minőségű, legalább 2 kimeneti USB-s powerbankot ajánlani?
A Huawei saját powerbankjai mennyire ajánlottak? Gondolok itt: [link]
Köszönöm!
-
Eliott
tag
Sziasztok!
TV csere/vásárlás van tervben az új albérletbe, amit mindenféleképpen használnék EMUI Desktop módban is (ugye telefon + átalakító + HDMI kábel).
A kérdésem annyi lenne, hogy itt kell-e figyelni valamilyen specifikációra (pl. HDMI bemenet verziója stb.) vagy típustól / árkategóriától függetlenül minden "újabb" féle-fajta TV-nél működni fog a dolog (legyen az egy 60 ezres alap noname vagy egy 150+ ezres márkás LCD Smart / nem Smart TV)?
Köszönöm!
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Kicsit más téma, mint az eddigiek, de a telefonhoz kapcsolódik és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Ugye elvileg adott a Desktop mode, ha egy HDMI - USB-C átalakítóval egy monitorhoz csatlakoztatjuk a képet (gondolom mást nem kell hozzá mókolni a rendszerben).
Namármost, meghalt a laptopom és egyenlőre nem szeretnék újat venni (helyette használom a PC-t). Viszont egy időre vissza kell mennem a kollégiumba, ahol azért szükségem lenne néha egy gépre pár egyszerű dologhoz (böngészés, filmezés, youtube, egyéb kisebb dolgok), de nem akarom az otthoni PC-t mindenestől becipelni. Adott a helyzet, hogy egy jelképes összegért (ismerőstől) tudnék szerezni egy másik monitort (FullHD, 16:9), amit bevinnék és a videón látható módon átalakítóval használnám a telefont desktop módban szükség esetén (nem akarok emiatt a könyvtári gépekhez lerohangálni mindig).
Ehhez lenne pár kérdésem azoktól, akik már csináltak hasonlót:
- Mennyire meríti jobban a telefont, mintha csak azt nyomkodnám? Tudom, ha be van dugva az átalakító, akkor nem lehet egyazon időben tölteni, így a működés csak pár órára biztosított.
- Kikapcsolt telefonos kijelzővel is működik vagy folyton égnie - és merülnie - kell a használathoz?
- Ha mondjuk a monitor nem 16:9, hanem pl. egy F/QHD 21:9, akkor is kitölti a teret a kép vagy oldalt kis fekete sávok lesznek láthatóak?
- Ha 1 lyukból áll az átalakító (tehát USB nem fér bele), akkor a készülék hány bluetooth eszközt tud csatlakoztatni? Gondolok itt egy bt hangszóróra, egérre, billentyűzetre. (erre és mondjuk erre gondolok.)
- Egyéb pozitív / negatív tapasztalata valakinek?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest