Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #215 üzenetére
link
Én csak azért kíváncsiskodtam, hogy hátha volt más baj is vele.Szériahibák hál égnek nem gyakoriak a Huawei-nél. P7 spontán hátlaprepedés (bár ez lehet nem szériahiba, hanem egyedi), P8 Lite wifi és bt halál, y300 hátsó hangszóró halkulás, Y300/G510 kijelző elválás/nem érzékelés (bár amik nekem vannak, azok hibátlanok).
-
Blizzardking
őstag
válasz
Juhaszatti #182 üzenetére
A privát véleményem az, hogy mindenre elég 4 GB. De még 3 is szvsz.
Viszont egy olyan szegmensben, ahol a felhasználók 98%-a inkább érzelmi alapon dönt mint megfontolásból, és valaki a csúcsok-csúcsa címre tör, hülyén veszi ki magát, hogy egy komoly fiaskó utáni visszatérő készülékük kevesebb ramot ad, mint más gyártó tavalyi modellje, ami fele annyiba kerül. A "szóval kell az" részt úgy értettem, hogy maga a gyártó hozta meg ezt a döntést.A topik meg úgy siklott ki, hogy az új készülékeket mindenki igyekszik elhelyezni valamilyen kontextusban, és itt óhatatlanul más csúcskészülékek kerülnek szóba. Mikor kijött a Honor 8, ott is ez ment az elején, csak nem a Samuval
Azt meg végképp nem értem, hogy Kína és Korea esetében miért ekkora megítélés-beli különbség. Komoly Huawei telóm sosem volt, de mindegyik amit kézbe fogtam nagyon patent volt.
janeszgol - igen, megdolgozott érte, ez nem vitás, de hadd dolgozzon más is.
-
bigrock
addikt
válasz
Juhaszatti #174 üzenetére
Azé' mer' nem lehet rá üvegfóliát ragasztani...
-
Blizzardking
őstag
válasz
Juhaszatti #174 üzenetére
Nem ez volt a lényege annak amit írtam. Hanem hogy sokan farokfelvágva rohannak részlerte venni azt se tudják mit, utána meg járnak trollkodni más topikokba hogy mekkora királyok.
Ha objektíven nézzük a samsungokat - tudom hogy jók, az edge kijelző gyakorlatilag a szépség oltárán a használhatóság feláldozása, tudjuk hogy beleférne sokkal nagyobb aksi is, amivel mégjobb lehetne, a knox egy emberiség elleni gaztett, egy dupla-tripla árú zászlóshajó esetében a "éppen elég az a ram is" szóösszefüggés mondjuk úgy, bizarr. Nem beszélve arról, hogy azóta kijött a több ramos verzió is, még brutálisabb áron. Szóval kell az. Ha Magyarországra is jönne, a topik 3/4-e visszamondaná a megrendelését, és rendelne olyat. Mivel nem jön, "elég az mindenre". De ha valaki beírja hogy a Huawei P10 kamerája elég mindenre, akkor jön a "kettéhugyozza, lenyeli keresztbe, körbealázza, megeszi reggelire".
Nekem erről a magunknak bemagyarázásról a roncsfilm jut eszembe, bár senkit nem akarok megsérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged