- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blizzardking #199 üzenetére
Nem elég mindenre.Nekem 6 giga ramos telefonon volt már olyan,hogy sok megnyitott alkalmazás mellett 1,8 giga volt szabadon.Nos itt nem lett volna elég a 4.Egyébként sem állhat meg a fejlődés mert ha mindenki így gondolkozna,hogy minek több,jobb elég ami van akkor lehet még mindig 512 mega ramnál tartanánk hisz egykor az is elég volt mindenre.Minden évben kell a több a jobb!Ez viszi előre a világot.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Blizzardking #175 üzenetére
"Nem beszélve arról, hogy azóta kijött a több ramos verzió is, még brutálisabb áron. Szóval kell az."
Mármint egészen konkrétan mire kell? Mi az amire 6 kell, 4 nem elég?
-
RaveForce
veterán
válasz
Blizzardking #179 üzenetére
Tehat most jon a konkurens ternekfikazasa koholt hulyesegekkel utan a szemelyeskedes, gratulalok, de ebbe se kivanok belemenni, magadra hagylak, igy tovabb!
azert a celzasodra megjegyeznem, hogy nincs semmilyen hitelem es nem is lesz, de van lakas, auto, es megtakaritas, kivanom ezt neked is oszinten, es akkor talan nem leszel ilyen frusztralt h ilyeneket irogass
Ez eleg gyonge volt, de tobbet nem is vartam
Nah tovabbi jo trollkodast, es fikazast -
RaveForce
veterán
válasz
Blizzardking #175 üzenetére
"az edge kijelző gyakorlatilag a szépség oltárán a használhatóság feláldozása, tudjuk hogy beleférne sokkal nagyobb aksi is, amivel mégjobb lehetne, a knox egy emberiség elleni gaztett"
Tejoeg..Latom van baj...most mar tiszta, hogy ugy probalod vedeni a p10p-t hogy elkezded fikazni a csucsot, ezt nem is méltatnám, de akkor probalj normalis erveket osszeszedni ellene, ha mar ennyire erolteted ezt..
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Blizzardking #172 üzenetére
Már miért lenne használhatatlan a 2 széle? Az S7 Edge-é sem az, pedig annak még hajlítottabb a széle.
Az akksi mérete meg csak egy dolog, hiszen takarékosabb proci van benne mint az összes eddig megjelent telefonban.
A ram meg a következő pár évben biztosan elég, annál tovább meg nem hiszem hogy túl sokan használnák a telefont.
Az ujjlenyomatolvasó az ami számomra is nagyon furcsa volt elsőre, viszont megnéztem hogy S7 Edgen a pulzusmérő mennyire esik kézre (pont ott van a 8-ason az ujjlenyomatolvasó, nem számottevően magasabb a telefon), és meglepően kényelmes.
Persze nekem egyelőre az előlapi az igazi, még nem volt olyan telefonom amin egyáltalán hátul lett volna.
Na de ez itt nagyon off. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Blizzardking #137 üzenetére
Feltételezem most magadból indultak ki.
Én nem hitelre veszem a telefonjaimat.
-
opr
nagyúr
válasz
Blizzardking #130 üzenetére
Igen, sajnos a telefon olyan ku, khm, nagyon drága, hogy nem bírom ki, átszámolom.
Mondjuk így legalább tényleg tudatosan vásárolok, és hosszútávra, mert ha egyik reggel is eszembejut, hogy nnna, ma pl. azért kellett korán kelni, hogy lehessen új telód, akkor egy darabig eszembe se jut lecserélni. -
opr
nagyúr
válasz
Blizzardking #123 üzenetére
"opr - amíg ezeket a kommenteket beírod, a Te árfolyamodon már buktál egy olyan Jaguárt
"
A fórumozás hobbi. Hobbit pedig nem számolunk át pénzbe, mert annak nagyon rossz vége szokott lenni.
ui.: Ezt imádtam a fociban, amíg volt hozzá társaság. 2-3 havonta szétrúgtunk egy labdát, 0,5-1 évente egy cipőt, nameg a gatyák meg pólók hullottak, mint a legyek, de ennyi, kész. Az egy kifejezetten olcsó hobbi volt. Bezzeg a telefonok/informatika/úszás/stb. Áhhh, inkább maradok annál, hogy hobbit pénzbe nem számolunk át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest