- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
biztos, hogy találsz 70-ért is, én kettőt is láttam 1-2 hete pár napon belül, amikor keresgéltem. ez egyik 10 hónapos volt, a másik 4. számla, makulátlan állapot. 65 körül már csak teljesen ki nem fizetetteket láttam (persze bekamuzta az illető, hogy ki van fizetve).
azt mondjuk nem értem, hogy hogy nem lehet garanciális egy alig több, mint egy éve megjelent telefon, amikor 2-3 évet ad rá a gyártó, de én sem nagyon vásároltam eddig használt telefonokat...
edit: bocs, látom nálad feltétel, hogy fekete legyen...az általam említett két telefon ezüst színűek voltak. először én is feketét akartam, mert kicsit
buzisnak, csajosnak éreztem az ezüstöt a fehér előlap miatt, de aztán ez elmúlt. most úgy fogom fel, hogy fiatalított rajtam 10 évet.szép telefon, kár, hogy nem tök matt ezüst (nagyon picit mintha átmenne pezsgőbe), ezüst előlappal.
edit2: ami nekem fura a 4,7-es htc után, hogy azt gondoltam milyen fasza nagy lesz a kijelző, de még kompakt a telefont. a kompaktság áll, de utólag azt mondom, hogy egy picit nagyobb még bőven belefért volna nekem. érdemes kézbe venni vásárlás előtt több telefont, hogy mi áll kézre, mekkora méretű kijelzőt nézegetsz szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest