- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
A boltos független árakhoz képest értem. Na de annyira ez nem is fontos a számomra, a lényeg, hogy elégedett legyek majd vele.
Kíváncsi vagyok, hogy az s7-hez képest majd milyen lesz. Nagyon jó telefon volt, de megmondom őszintén, hogy az s6 szerintem jobb volt nála. Na de nem offolok itt más telefonról.szerk. Egyébként elolvastam a tesztet meg mindent, vele együtt sok hozzászólást is, és rájöttem, hogy nekem pont azok a dolgok tetszenek ebben a telefonban mint amik sokaknak nem. Nekem pl nem jön be a hátoldali ujjlenyomat olvasó, megszoktam már, hogy elől van. Kifejezetten tetszik, hogy kicsit hajaz a samsungra, Továbbá a p9-el ellentétben nekem tetszik ebben a telefonban, hogy valamivel kerekítettebbek a szélek. Tehát a külseje nekem minden szempontból rendben van, én nem foglalkozok vele, hogy esetleg milyen gyártókat koppintottak le vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hangszórók topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged