Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Akkor leírom pontosan.
Egyszer leejtettem a telót, aztán utána elkezdett random újraindulgatni, lefagyni. Gondoltam hátha átcsúszik gariba, és szerencsém volt. Leadtam postaponton múlt hét kedden, az utalvány valamikor jövő héten jön meg. Mondjuk kicsit aggódtam, hogy egy felújítottra kicseréli a szerviz a telót, de szerencsémre nem volt nekik készleten. Most azon aggódom, hogy majd a másik amit adnak a vodafone-ba, az is ufs 2.1 legyen. Tudom lámaság.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest