- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
Telekomos Single P10-re jött már meg a Pite valakinek?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz ViTToRe #13198 üzenetére
Én azért még megpróbálnám a HiSuite-al az előző Oreo-s rendszer visszatöltését (ez nem jár gar. vesztéssel), mielőtt napokra (hetekre?) beadnám a szervízbe a telefont.
Szerintem a SIM-kártya csak annyiban kavar be, hogy ha nincs, akkor nem megy fel semmilyen frissítés. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. -
ViTToRe
aktív tag
válasz <Adamsky> #13197 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Annyi kiegészítés, hogy ha van SIM kártya a telefonban (mindegy melyik foglalatban és mennyi) akkor feldobja a frissítést a hibaüzenettel, amennyiben SIM nélkül van a telefon úgy nem... Marad a garanciális kereteken belüli kivizsgálás / javítás. Minden esetre érdekes hibajelenség.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz ViTToRe #13195 üzenetére
Ami a link-en van, azt még fr. előtt próbáld meg. Ha, factory reset után is jelentkezik a hiba, na, akkor nagyobb a gond...... bocs, most esett le, hogy egy fr.-en már túl vagy mióta fenn van a Pie (jól értem?). Akkor jön a "B-terv" ...
... ebben az esetben és a HiSuite-ot hívnám segítségül, ill. ott néznék szét, milyen lehetőségeket dob fel. Ha másképp nem megy, akkor megpróbálkoznék egy Oreo-s downgrade-el (erre kell, hogy legyen lehetőség). Utána, ha minden jól ment, - újra - fel kell, hogy anjánlja majd a Pie-t. Nekem perpill. jobb ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
-
ViTToRe
aktív tag
válasz <Adamsky> #13192 üzenetére
Köszönöm a tippet. Linken szereplő lépések majd FR után is jelentkezik a probléma egy teljesen tiszta rendszeren dobálja pontosan ezt a frissítést... Mindig csak gyári frissítéseket telepítettem - full átlag felhasználó vagyok. Van esetleg egyéb tipp vagy garancia...?
-
<Adamsky>
nagyúr
"Szimplán Diskinfo az app neve ... " - köszi!
"A napon még mindig sötétedik a kijelző ... " - szerintem már nem (remélem erre a többiek is ráerősítenek majd ). Ez is - mint sok minden más - szép csöndben lett javítva (hogy mikor, melyik frissítésben, azt a jó ég tudja...)
"... vagy Pieban már javították?" - az előbbiekből kiindulva én azt remélem, hogy nem rontották el újra. De majd - reméljük - jön a jó idő, és hamarosan kiderül.
-
pcnet
addikt
válasz <Adamsky> #13192 üzenetére
Szimplán Diskinfo az app neve, nem kell hozzá root. Ránéztem kíváncsiságból, OnePlus (6) ext4-et használ, mégis 100 megát ráver P10 a OnePlus 6ra. Nem semmi!
Csak kérdezni jöttem... A napon még mindig sötétedik a kijelző, vagy Pieban már javították? Esetleg idő közben updateel? Egy éve emiatt áltam el a vásárlástól. Nem követem a topicot, csak bele-bele olvastam, kereső pedig a régi találatokat hozta.
Köszi!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz ViTToRe #13189 üzenetére
Ez érdekes...
" ... 9.0 telepitese utan volt FR, utana jott tobb frissites is ... "
Én csak 1db - hivatalos - Pie update-ről tudok. Ez pedig a 9.0.1.163(C432E1R1P9) -as, ami 3,55 Gbyte.
Ehhez képest nálad mutat egy 153 Mbyte-os frissítést ugyanilyen verzióval. Próbáld meg az itt leírtak alapján törölni a Software update-en belül a Data-t és a Cache-t.(#13190) CJ4567
Ez az F2FS nekem nem mond semmit. Gondolom a P10 is így néz ki...
Egyébként ezt milyen programmal tudtad így megnézni? Root nem kellett hozzá?(#13191) laszi84
Nálam ilyen nincs, vagy eddig nem tűnt fel. De, mostantól figyelni fogom.[ Szerkesztve ]
-
laszi84
tag
válasz Pophair #13170 üzenetére
Szia!
Az említett jelenség nálam is tetten érhető egy ideje. Pontosan nem tudom megfogalmazni, de néha mikor a másik félnél kicseng vagy mikor már felvette (vagy én fogadom a bejövő hívást) furcsa hangokat lehet hallani 2-3 mp-ig (csak nálam, másik fél nem hallja). Android 8 van a készüléken. Sikerült megoldást találni? Frissítés segített? Más tapasztalt hasonlót?
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok.
Segitsegeteket szeretnem kerni a kovetkezo problemaban:
Beragadt a csatolt ket kepen levo frissites. 9.0 telepitese utan volt FR, utana jott tobb frissites is, de ez mintha beragadt volna. Letolti / telepiti sikeresen / ujraindul majd bedobja ismet. Wipe cache volt - nem segitett. Mindig csak a rendszer altal feldobott frissiteseket telepitettem, kulsos program nincs, minimalis mennyisegu alkalmazas van csak. Mi lehet a problema / megoldas?
Koszonom (elnezest az ekezetek hianya miatt )[ Szerkesztve ]
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok!
#13170-as kérdéseimre van valakinek valami ötlete?
[link]
Köszönöm! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz bsanzika #13182 üzenetére
Miért nem raksz fel egy 3rd party launcher-t? Én még jó régen - mikor többet cserélgettem a rendszereket a telefonomon - jöttem rá, hogy - főleg hosszú távon - sokkal kifizetődőbb a jól megszokott programokat "magammal vinni", mint ráhangolódni az éppen aktuálisra (majd a végén rájönni, hogy az mennyivel tud kevesebbet). Üdítő érzés, hogy az Emui-s telefonomon és a Lineage-es tablet-emen is közel azonos felület fogd, ill. szinte bármit be tudok állítani (nem korlátoz a "fapad" gyári launcher)
-
bsanzika
tag
Mappán belül lehet valahogy, mondjuk ABC sorrendbe állítani az appokat?
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Garfield85 #13177 üzenetére
Próbáld meg frissíteni a Health-t. Nekem a Play!-ről 9.0.4.332-nél nem jött le frissebb, miközben már van 9.0.4.387-es is (utóbbival Magic és GT esetén új számlapok is elérhetővé váltak).
-
Garfield85
tag
Ha már ez a téma, nekem nem párosul automatikusan a telefon és a karperec. Huawei Band 2 pro. Pite előtt jó volt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz RoSSo3 #13175 üzenetére
... azért ne add fel! Innen le tudod szedni a Health-et. Valószínű kelleni fog (a Huawei ID miatt) a Huawei Mobile Services (is).
"Létezik bármilyen más app a P10-re, ami képes egy Honor band-et szinkronizálni?" - nem túl valószínű. De, nézz szét a fórumában, hátha. Bár ott is ezt írták az egyik hasonló kérdésre ...
-
RoSSo3
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
-
RoSSo3
senior tag
válasz <Adamsky> #13172 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Igen.. én is épp ezeket a fórumokat böngésztem, mindenki csak bosszankodik, de igazi megoldást nem találtak rá sajnos, ha jól olvsgattam a hozzászólásokat.
Viszont ez jó ötlet, amit írtál - hogy ne a P10-hez (vagy bármilyen Huawei telefonhoz) kapcsoljam az alkalmazást, hanem egy tablethez. (Egy MEDION-ra is rá lehet installálni pl. a Huawei Health-et?).Nekem a lényeg csak annyi lenne a cél, hogy tudjam figyelni, naponta mennyit mozgok. Ha látom a számokat (amiket tényleg az óra mér, mert ezt hordom nap közben és az alvásminőség miatt sokszor éjjel is), akkor motiválóbb, hogy sétáljak még egy kicsit És akkor be szoktam nyomni a telón, hogy "szabadtéri séta" indul, és a GPS-el begyűjti az adatokat (merre jártam, mennyit mentem, milyen tempóval, hány lépés). Ezt utána érdekes átböngészni. Ha máshogy nem, de így könnyebben rá tudom venni magam plusz 1-2 kör sétára
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz RoSSo3 #13171 üzenetére
Ez (is) egy jó régóta jelenlévő probléma. A teljesség igénye nélkül két topic, ami jelenséggel foglalkozik:
Huawei Health - Counting steps from phone and watch
Huawei Watch Gt shows less steps than Huawei Health
Nekem is van egy Watch Magic-em, de alig használom (február óta most vettem elő két hete először). A hw. jó, de a szoftver... ha az ember nem csak pávázni vesz egy ilyen "okos" kütyüt, akkor nagyon hamar bele fog futni valami idegesítő "apróságba".
Az előbbiekből adódóan nekem nem is a telefonnal van összekötve az óra, hanem a tablet-el (amin Lineage fut és root-olt). A mindennapokban egy buta órát használok. A Magic nálam csak sportoláshoz van (bár lehet ahhoz sem sokáig, mert lehet inkább váltok egy olyan márka termékére ahol komoly(abb)an veszik ezt az egész sportolásos dolgot. -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Biztos volt ez már téma itt a fórumban, de a "lépésszámláló" keresőszóra nem akadtam rá.
Szóval, az lenne a helyzet, hogy kaptam egy Honor band 4 okoskarkötőt, ami számolja a lépéseket. A probléma viszont az, hogy a P10 is számolja "magától" és a Huawei Health appban nincs összehangban a kettő. Elsősorban az óra adatait szeretném az appban tárolni - de hiába van szinkronizálva (alvási adatok, pulzus, minden átmegy), de a lépések száma a telefon által rögzített számot jelzi - és a nap végén sem korrigálja magát, hiába szinkronizálom, firssítem újra.Van valami opció arra, hogy a telefon "belső" lépésszámlálóját kiiktassam? Vagy esetleg ha a Google Fit vagy bármi más alkalmazást használnék, akkor lehetséges, hogy csak - és kizárólag - a karkötő által mért adatokat láthatnám és rögzíthetném?
Mert így azért csalóka a kép.
Köszi!
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja a következő "jelenség" jelentkezett a telefonomnál:
Bejövő és kimenő hívásnál is érdekes hangot hallok abban a pillanatban amikor a hívást felveszem - vagy a hívott fél veszi fel. Igazán a zajt nem tudom pontosan megnevezni, mintha "buborékos" lenne a vonal. Ez csupán 4G-s hálózati mód beállításnál tapasztalható, 3G-re állítva megszűnik.
Valakinek valami ötlet?Más: pár napig erőltette a telefon a frissítést 9-re, nem tettem meg most pedig eltűnt és nincs lehetőség frissíteni... Megpróbáltam volna hátha megoldódik a fentebb említett hiba.
Köszönöm a segítséget!
-
őstag
válasz Dave920117 #13168 üzenetére
Szia!
Igen, ha kérdezi (7.0 és 8.0) akkor a belső memória törlését is be kell pipálni, 9.0-n automatikusan törli a belső memóriát is."... and I hope you have a great day!"
-
Dave920117
tag
Üdv! Mivel lehet a telefonról 100%-an letörölni mindent (fotó, adatok, nevek stb.) Elég egy gyári adatok visszaállítása?
-
Freeeak
csendes tag
Az első 1-2 napban elég rosszul nézett ki az akkuidő, de mintha kezdene megtáltosodni.
1 óra 14 perc képernyőidőnél járok, és 84%-on áll. Remélem így marad. -
Themes
aktív tag
Üdv. Telekomos single mikor várható a frissítés 9 re?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
hatD
tag
válasz xcsabo #13159 üzenetére
Nekem ez a második amit Oreon kipróbáltam, mindkettőben az éjszakai volt a meglepően jó, magyarázza talán, hogy az éjszakai szín helyességre nem vagyunk annyira kényesek, lényegesebb az élesség, felismerhetőség és ezt labilis kézben tartásnál is meglepően jól megoldja.
A HDR+ már egészen más, az eredeti szoftver Huaweies adaptációja nem azonos az eredetivel.
Tónusokban gazdagabb, a világosszürke ellenfényes égboltot is képes szép kéknek mutatni, de ugyanaz a telítettség beállítás más szögből már pirosas eget produkál, és az eredeti kamera részletgazdagsága is hiányzik.
A Lens működik és jó játék az épület, növény, állat és egyebek felismerése, ráadásul ez működik minden elérhető korábbi képen.
A Portré sorozatot lő a szokásos általa legjobbnak ítélt kép megjelölésével.
A lassított mozgás nem működik.Az általam most próbált apphoz még beállítási tanácsot is mellékeltek, ezt követni kell, de a saturációval érdemes kísérletezni.
Erről az appról beszélek „The best working Google Camera APK to this day is” GcamA bejegyzések szerint sajnos Pie-n nem működik.
-
dualcore
őstag
válasz sityupityu #13156 üzenetére
Az a baj, ha exponálok is Bt távkioldással, mivel nem érek a kijelzőn semmihez, akkor is kikapcsol a fotó mód.
-
veterán
-
xcsabo
senior tag
Nekem is csinálta.... Gyári méretekkel. Egy restart mefoldotta. Sz@r a pite.
-
Freeeak
csendes tag
Mai pro/kontra:
Igazán remek, hogy a videókat már van lehetőség H.265 kódolással menteni, rengeteg tárhelyet lehet spórolni.
Néha az alábbi kép fogad a beállításokba lépéskor. Egy ki/belépéssel azonnal megoldódik. Valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy a legapróbbra vettem a képernyőméretet, előtte nem találkoztam vele.
-
dualcore
őstag
Tudtok rá lehetőséget, hogy kamera módban ne kapcsoljon be a képernyő zár? Tehát akár 5 percig is aktív maradjon a kamera tétlenség esetén is. Bt távvezèrles madár lesifotó miatt.
-
cseryz
tag
válasz Garfield85 #13149 üzenetére
Na megvan, én voltam a láma.
Az arcfelismerés alatt be volt kapcsolva az "Inteligens zárképernyő értesítések"
Lesson learned. -
cseryz
tag
válasz Garfield85 #13149 üzenetére
hmm, köszi
Fene esett ebbe mintha működött volna nekem is eleinte ... -
hatD
tag
válasz xcsabo #13146 üzenetére
Korábban érdeklődtél Gcam használatról, illetve írtad, hogy próbálsz kettőt is.
Érdekelne, hogy milyen tapasztalatot szereztél és milyennel.
Nekem most telepítve van egy Oreon, az éjszakai nagyon jó, a Lens is egy ötletes játék, a HDR+ még nagyon sok hangolást ígényel, a színei rendben lennének, de élességben jobb az eredeti kamera.
Amit én próbálok, arról Pie-n nincs vélemény.
Találtam egy cikket a Huawei és Gcam viszonyáról.
cikk -
xcsabo
senior tag
Egyre több a bug sajna. Ez a pite még erősen nyers.
-
cseryz
tag
Sziasztok,
Nálatok a zárolt képernyőn megjelennek az értesítek tartalma ?
A "Beállítások->Értesítések-> Zárképernyő ért. -> Mutatás" mellet is csak annyit ír ki minden alkalmazásnál hogy 1-2 értesítés de a tartalom rejtve marad.FR nemrég volt GPS probléma miatt. Mit bénázok el vagy ez "feature" a Pitében ?
előre is köszi
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz <Adamsky> #13143 üzenetére
Ez tuti ugyanaz, mint "Performance mode" volt eddig? A neten nagyon nem találok erre semmilyen utalást. Ezt a "Game acceleration" mindenhol a GPU Turbo-val emlegetik együtt. Ebben az XDA-s topic-ban is csak megy a találgatás, hogy ez most bug vagy esetleg valamilyen régió függő beállítás (hogy nincs perf. mode). A "Game acceleration"-t senki sem említi.
-
xcsabo
senior tag
Pont írni akartam.
-
cellpeti
nagyúr
Olvastam ma, hogy ujra tölthető a VLC Huawei telókra. P10 Plus-ra mégse találom, de mintha azt írták is volna, hogy P10, P20 és P20Pro-ra nem ok a dolog Play-ből. Megkeresem a apk-t és megpróbálom úgy ráhúzni
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cseryz
tag
válasz sityupityu #13131 üzenetére
Sziasztok,
Kicsit tesztelgettem és nekem olybá tűnik mintha 1080p/60fps és 4K video esetén működne a hardware-es OIS
Valakinek esetleg hasonló meglátása ?cseryz
-
veterán
-
Freeeak
csendes tag
válasz CJ4567 #13128 üzenetére
Én beállítottam 1080@30-ra a videót, majd maxra húztam a beauty-t, és tökéletes volt. Utána vettem észre, hogy a beauty maxra húzása automatikusan 720-ra vette vissza a videót, minden szó nélkül, azért is szerkesztettem. Mondjuk a beállítások alján írja is, hogy a beauty csak 720-on működik. Remélem ezt javítják, mert ha nem, az borzasztó gáz. Egy javításig mondjuk kibírom, mert inkább fényképezek mint videózok, de azért na. Ja, másik érdekesség, ami anno sokaknál előjött anno Oreora váltásnál, hogy az időjárás widget nem igazán akar frissülni. Ha jól emlékszem egy fr anno megoldotta mindenkinél, de mint említettem, nálam még sosem volt, lehet majd lassan eljön az ideje.
-
CJ4567
nagyúr
válasz sityupityu #13127 üzenetére
Milyen felbontáson tesztelted a kamerát?(Ezt azoktól is kérdezem, akiknél a hiba előjön)
Elvileg 720p, 1080p-ben működik a szoftveres stabilizátor (a hardveres mellett), 1080p60-ban, és 4K-ban viszont csak a hardveres működik.
No Sana No Life
-
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
Pie alatt még nem volt szerencsém tesztelni a Hangouts-ot, de Oreo alatt nekem se Viber, se Messenger sem pedig a Hangouts-hoz nem kellett semmit beállítani.
Esetleg próbáld meg az Apps alatt a Special access / Ignore battery optimisation-nél (is) felvenni a Hangouts-ot.
-
hatD
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Freeeak
csendes tag
Na, feldobtam én is. Eddig semmi para, FR nem volt (még egyik váltásnál sem). A Galéria rendben van, nem keverte össze, a beallitasokban kimondottan tetszik, hogy nem csak betűméretet lehet állítani, hanem képernyőméret is. Szeretem, ha minden ilyen apró. Az ikonok csak szerintem lettek nagyobbak, vagy haluzok?
Kipróbáltam a videót is, beauty nélkül vállalhatatlan, de ha fel van húzva maxra, akkor olyan, mint volt, nem remeg. Cserébe mondjuk 720p-re állítja automatikusan, ami para. Ezt orvosolniuk kell.
Elsőre ami idegesít, az az ios-ből vett app kilövés a felfelé tolással. Ezt szokni kell, oldalra szerintem kényelmesebb volt.[ Szerkesztve ]
-
Ceree
senior tag
Tegnapi FR ota folyton bezarja a hangoutsot. Mit szoktunk beallitani hogy ne tegye?
Lakat oke az alkalmazasvaltoban, akkumulator kezelesnel kezire tettem az alkalmazas inditast, de ez ugy latszik nem eleg.
Minek is vagtam bele...
Másolat_eredetije
-
xcsabo
senior tag
válasz sityupityu #13121 üzenetére
Videó közben....
-
veterán
-
xcsabo
senior tag
válasz sityupityu #13119 üzenetére
De de.... Csak vagy a kezem lett közben remegős. Vagy elcsesztek valamit a szoftverben. 😃
-
veterán
-
xcsabo
senior tag
válasz sityupityu #13116 üzenetére
Az app kinézete harmadlagos nekem de működjön.
-
veterán
-
xcsabo
senior tag
válasz Garfield85 #13114 üzenetére
Elvileg a saját PC-s alkalmazásával.
-
xcsabo
senior tag
Lehet megy vissza a 8as..... Főleg a merülés zavar meg az ois hiánya. Kimondottan a fényképezés miatt vettem anno ezt a telefont.
-
Garfield85
tag
válasz Garfield85 #13109 üzenetére
Újra ki kell keressem a témákat és akkor lehet frissíteni. Ha a letoltottnel akarom berakni csak annyit mond,h régi verzio lehet nem fog jól működni. A 9es Androidjuk ennyit nem tud,h direktbe frissitse,h könnyebb legyen,csak elbarmolni tudtak dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Erdész85
csendes tag
A magazin feloldás nálam is kiment, hiába állítottam vissza mindent. Kijelzőt felébresztve tudtam lapozgatni, de magától nem váltotta a képeket kijelző ébresztéskor. Sehol sem találtam rá megoldást, uh feladtam a keresgélést. Nézegettem a zárt képernyős ikonokat, hogy mi változott esetleg és ott a lakatot lezártam majd feloldottam és újra működni kezdett a képváltás.Próbáld meg hátha segít.
-
Garfield85
tag
Ma nekem is frissült 9esre az Android magától. Pedig mindig raktam,h később. Nem vagyok az új dolgok ellen, windowsbol is mindig szinte egyből a legújabbat használtam. De itt abszolút semmi plusz nincs, csak túl fehér stb. Egy normális témát nem lehet használni ami sötét, még a telefon saját Témák részénél sem amiért fizettem. Legközelebb lehet inkább Samsungot veszek, feleségemnek sose telepített magától semmit. Nem normális amit a Huawei művel!
-
Ceree
senior tag
Na, megtettem a full FR-t: telefon visszaállítása. Nem volt később sem opció arra, hogy maradjanak meg az adatok, mindent vitt.
Előny:
- rengeteg hely felszabadult a telefonon, pedig mindent amit lehetett mentettem/visszatettem hisuite-tal.Hátrányok:
- k.sok mindent nem állít vissza, hogy r0h@adn@ meg... nem részletezem, de tök alap beállításokat sem
- galéria teljes káosz volt visszaállítás után (rossz dátumokra és rossz helyekre rakta a képeket: a sorrend úgy indult, hogy az összes valaha készült 3D-s kép, aztán az összes screenshot, majd a ma készült képek 2018.novemberi dátummal, aztán össze-vissza...)
- magazin feloldás elcsesződött
- egy accountot sem állított vissza az opera kivételével, valamelyiket azóta sem tudtam tökéletesen belőni (vállalati + acalendar)
- minden app minden engedélyét újra be kell állítaniVan mivel bütykölni....
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
találkozott már valaki olyan problémával, hogy ha szelfit akart készíteni akkor lefagy az adott alkalmazás? Próbáltam több app-al is, amint szelfi módba tetszem lefagy az app. Telefon restart volt. Ma kezdte el, a legújabb 9-es van fent rajta.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Ceree
senior tag
válasz <Adamsky> #13100 üzenetére
Sajnos igen.
"A Telefon készülék visszaállítása
Ha a Telefon kezd lelassulni a gyorsítótár és a megmaradt fájlok felhalmozódása miatt, visszaállíthatja a Telefon készüléket a gyorsítótárban lévő fájlok törléséhez és a készülék gyári beállításainak visszaállításához.
Hálózati beállítások visszaállítása: Ez a művelet vissza fogja állítani a Wi-Fi, a mobiladat-hálózat és a Bluetooth beállításait, beleértve a hotspot internetmegosztást és a Bluetooth-párosítási információkat. Nem módosít semmilyen egyéb beállítást a Telefon készüléken, és nem töröl adatokat vagy fájlokat.
Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Hálózati beállítások
visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget, és
kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához.Az összes beállítás visszaállítása: Ez a művelet vissza fogja állítani a készüléke gyári hálózati beállításait, valamint az ujjlenyomatadatokat, arcadatokat és zárképernyő jelszavakat. Nem fogja visszaállítani a Telefon keresése beállításait vagy a HUAWEI azonosítót, illetve nem fog adatokat vagy fájlokat törölni.
Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Minden beállítás
visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Minden beállítás visszaállítása lehetőséget, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához.Gyári beállítások visszaállítása: Ez a művelet törölni fogja a készülék memóriáját és tárhelyét,
beleértve az Ön fiókbeállításait, rendszerbeállításait, alkalmazásadatait, telepített alkalmazásait, zenéit, képeit és dokumentumait, illetve visszaállítja a Telefon készülékét a gyári beállításokra. A gyári beállításokra való visszaállítás előtt készítsen biztonsági mentést.
Nyissa meg a Beállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Telefon
visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Telefon visszaállítása lehetőséget, írja be a képernyő feloldó jelszavát (ha van), és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához." (P30 használati útmutatójából, ami eleve EMUI 9-el jött ki)[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest