- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pity02
tag
Nekem sem volt szimpatikus a bekapcsoló gomb nyomkodása, meg az ujjlenyomat olvasóhoz a telefon felemelése, ezért eleinte a Gravity Screen nevű appot használtam.
A közelség érzékelővel is fel tudja ébreszteni a telefont (egyszerűbb suhintani egyet, mint duplán kopogni)
Tud olyat, hogy amikor zsebreteszed, elalszik, amikor előveszed felébred. Asztalra helyezve elalszik, de felébreszthető egy intéssel. Ha akarod, ébren marad mozgásra. Szerintem jó kis progi, nekem bejött.
Aztán sikerült venni okostokot, azóta nincs rá szükségem, ezt csak kinyitom és felébred, vagy becsukom és elalszik, mellesleg védi is a telefont, meg szerintem jól is néz ki és hívást fogadni lehet tokon keresztül is, mondjuk ez nekem csak kellemes plusz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest