- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ez igaz, de én pölö azért (is) cseréltem telefont, mert már régi android volt rajta amit sok szoftver nem támogatott, így nekem fontos szempont volt, hogy minél frissebb rendszer legyen és minél hosszabb ideig kapjon támogatást, hogy ez ne forduljon elő. mikor utánanéztem, akkor ennél a telefonnál sok-sok helyen, még hivatalos huawei oldalon is, írták, hogy igen, ez majd kapni fog android 11-et. oké, akkor megvettem. erre mi lett? izé, nem android 11-et, hanem emui 11-et... ja de az ugyanaz, mert az emui 11 az android 11-en fut! ja... nem. emui 11 az lesz, de marad az android 10. aztán meg végül már az emui11 sem volt biztos... és úgy érzem, át lettem b*szva. és a huawei meg senki sem igazán törekszik arra, hogy egyértelművé tegye ezt a dolgot, mert most csak egy információs káosz van e körül...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest