- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohi83
tag
válasz
tothferenc #2072 üzenetére
Igen, azt láttam, csak nem tudom, mennyire kompatibilisek egymással a kütyük. Pl próbáltunk más gyártót, és ott egyik tabon oké volt, másik nem ismerte fel a ceruzát.
Szóval esetleg tapasztalat valakinek? -
sohi83
tag
Most néztem az M5-öt, ami nem sokkal drágább, mint ez, cserében talán valamivel frissebb a hardver és újabb Android van ugye rajta.
Viszont az egyik tesztben volt egy info, amit nem igazán akarok elhinni: hogy aktív stylust csak az M5 pro tud kezelni, a sima M5 nem. Létezik, hogy az M5 8 collos verzióját nem lehet vele használni, az M3 viszont használható vele? Elég fura lenne... -
sohi83
tag
válasz
tothferenc #2066 üzenetére
Ezt követem, mert elég fontos lenne nekem is!
-
sohi83
tag
Még egy kérdésem lenne: most néztem, hogy az új készüléken 6.0-ás Android van. Ezt meddig lehet upgrade-elni? Vagy nem lehet? Az EMUI rajta 4.1, ezt sem lehet frissíteni?
-
sohi83
tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt vagyok, és erősen efelé a gép felé hajlok, de a fórumot olvasgatva picit elbizonytalanodtam.
Ami fontos lenne nekem: 8 coll, min. 3 GB RAM, min. 32 GB tárhely. Ezek közül gyakorlatilag ez a legkedvezőbb árú opció.
Ti mit tennétek, mernétek még ezt vásárolni, látva, hogy frissítés nuku rá?
Ami még egy másik fontos szempont (és ha jól láttam, itt megugrották a lécet): aktív ceruzát tudjak használni a tabhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest