Új hozzászólás Aktív témák
-
buresz8
tag
Sziasztok!
M3 lite 10" tabletre szeretnék szilikon tokot (átlátszó, esetleg fehér vagy fekete) és fóliát.
Első körben nem ebayről szeretnék, hanem mihamarabb valahol itthonról.
Valaki tud ajánlani egy jó helyet, ahol akár már ma is megvehetném? Kerestem a nagyobb üzletekben, de egyiknél se találtam.
Köszi!
-
buresz8
tag
Sziasztok,
Már több mint egy éve van m3 lite tabletem, és az utóbbi időben két problémát tapasztaltam:
Olykor nem fordul el a képernyő (az automatikus elforgatás természetesen be van kapcsova). Ilyenkor sokszor az segít, hogy belépek egy olyan alkalmazásban, ami a másik tájolásban működik, így kénytelen elfordulni. Abból kilépve, minden működik tovább.
Másik problémám, hogy néha hihetetlenül lassan tölt. Bár bevallom őszintén, hogy nem figyelem mikor melyik adapterrel és kábellel töltöm (van vagy 5-6 szabvány készülék). Azonban az összes adapterem ugyanakkora áramot ad le. Kábel ás kábel között is lehet különbség? Vagy máshol keressem a hiba forrását?
Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék
-
buresz8
tag
Hali,
A következő a problémám, hogy nagyon lassan tölt fel a tabletem. Próbáltam már több adapterrel és kábellel is, de legalább 5 óra míg 10%-ról teljesen feltölt. Régen ez sokkal gyorsabb volt... Szerviz?
-
buresz8
tag
A MediaPad 8.0 mennyivel erősebb, és mennyivel szebb a képe mint a MediaPad 10 Lite-nak?
Mik az a programok, játékok, film minőség, amik szépet futnak a MediaPad 8.0-án, azonban a MediaPad 10 Lite-on már nem? -
buresz8
tag
Sziasztok,
Valószínűleg én is egy MediaPad M3-as tabletet fogok venni.
A kérdésem az lenne, hogy teljesítményben mennyiben tér el ez a két verzió?
Melyiket érdemesebb választani?
Huawei MediaPad M3
Huawei MediaPad M3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest