Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Ahogy már más is irta, S652-es tablet létezik, a Galaxy Tab S2 VE formájában (2016 elején volt kiadva Android 6.0.1 fut rajta), de annak a GPU-ja sem túl erős. Én ilyet használok, és nem szaggat, játékokat is birja többnyire, de a jövőben biztos vissza kell majd venni a 2048*1536-os felbontásból (szerencsére van ilyen lehetőség, játékonként állitható a felbontás).
Azzal egyetértek, hogy hiányzik a piacról egy S820-as tab, de gondolom a piac szűkülésével már nem igazán prioritás a gyártóknak a csúcs tabok fejleszése, abból még kevesebbet adnának el.A cikkhez: Az S2 előtt én is gondolkoztam az M2 vételén. Jó árban volt, csak a hardver abban még gyengébb. Jó látni hogy legalább a CPU ütősre sikerült az M3-ban, de az IGP miatt lehet jobb lett volna megvárni a Kirin 960-at, igy játékra nem igazán lesz alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest