- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdphenomX4
csendes tag
Megoldódott a probléma? Nekem az egyik telepített ROM-mal csinálta azt, hogy mikor lemerült és felraktam töltésre beragadt a 'Mediapad... powered by ANDORID' logónál, majd valami okból kifolyólag egy óra múlva belépett a bootloader-be.. De hagytam általában úgy, hadd töltődjön, majd 1-1.5óra után lehúztam a töltőt, reseteltem és bekapcsolt patentul. Tud furcsaságokat mívelni a drágaság!
Sajnos nekem most teljesen szétszedve fekszik a fiókomba, mert a nanoSIM-em kezelésére egy adaptert használtam, ami nem volt a legmegfelelőbb méreteit tekintve (vastagabb volt mint a microSIM-ek nüanszokkal) és kitörte az olvasó kis hangyapömpölőnyi arany érintkeőit, forrasztani pedig szinte lehetetlen. Így ha valamelyikőtök tud esetleg alkatrészeket hozzá, megköszönném akár egy külföldi weboldal linkje is jól jön!
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest