Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
Nekem asztali gepem van, se laptop, se netbook, igy hordozhato cuccnak beszereztem egy 10" es padot, a mobilom melle,jelenleg is ezt hasznalom, net, email, film, zene, jatek.
Nekem azert jo, mert sokaig birja az akksi, kompakt, es jo a szoftverellatottsaga, amire kell egyelore, arra tokeletesen megfelel.
-
Balinov
titán
Angry Birds (csak vicc) jatekok, ut kozben mozizas, zenehallgatas., bongeszes varosnezeskor gmapsos navigalas, munkahelyen emailek kovetese utazas soran, repteren agyonutni az idot, kuncsaftnal tv-re kotve prezentaciok bemutatasa, kimutatasok megnezese. Fotosoknak portfolio bemutatasra lehetseges klienseknel.
majd a tobbiek kisegitenek, ha kihagytam volna valamit (biztos hogy kihagytam).
-
amanoba
őstag
Aki megveszi az tudja mire jo, nekem szemely szerint nem kellene.
Nem feltetlenul harmadik gepnek veszik, es nem feltetlenul androidos telefon melle.Mindenkinek masok az igenyei, ha neked nem jon be az nem baj, de attol meg masnak hasznos lehet, mert egy kompakt, mobileszkozrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged