- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
Nekem asztali gepem van, se laptop, se netbook, igy hordozhato cuccnak beszereztem egy 10" es padot, a mobilom melle,jelenleg is ezt hasznalom, net, email, film, zene, jatek.
Nekem azert jo, mert sokaig birja az akksi, kompakt, es jo a szoftverellatottsaga, amire kell egyelore, arra tokeletesen megfelel.
-
Balinov
titán
Angry Birds (csak vicc) jatekok, ut kozben mozizas, zenehallgatas., bongeszes varosnezeskor gmapsos navigalas, munkahelyen emailek kovetese utazas soran, repteren agyonutni az idot, kuncsaftnal tv-re kotve prezentaciok bemutatasa, kimutatasok megnezese. Fotosoknak portfolio bemutatasra lehetseges klienseknel.
majd a tobbiek kisegitenek, ha kihagytam volna valamit (biztos hogy kihagytam).
-
amanoba
őstag
Aki megveszi az tudja mire jo, nekem szemely szerint nem kellene.
Nem feltetlenul harmadik gepnek veszik, es nem feltetlenul androidos telefon melle.Mindenkinek masok az igenyei, ha neked nem jon be az nem baj, de attol meg masnak hasznos lehet, mert egy kompakt, mobileszkozrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest