Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Ilyen áron a kutya sem fogja szerintem megvenni.
-
a tablet háttérképeit honnan lehetne letölteni?
-
mrlujoak
veterán
...árát látván majd' leestem a székről. Még szerencse, hogy ülésben ülök.
Ez ennyiért nagyon nem jó vétel. -
zdanee
őstag
Ennyiért gyakorlatilag bármit meg lehet venni. Kindle Fire HDX 9", iPad 4, Xperia tablet Z, tetszőleges Samsung, vagy egy egész raklap kínait (tablettel a hónuk alatt). Ennyiért egy alacsony felbontású, régi SoC-os tablet ne tetsszen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kissé furának tartom az equalizer hiányát megemlíteni, mivel okos rendszer, simán megoldható egy másik zenelejátszóval, nem?
Amúgy tetszetős, de erre is minek kamera..
-
tixem
addikt
Tetszik, de ezért én nem adnék többet max 70 ropinál. Mert egyszerűen nem ér többet, még 90-ért is sok lenne, ott a G Pad annyiért bucira veri, igaz kisebb, de nem sokkal.
Ennek a cuccnak a 60 ezres ársávban kéne tarolni a sok overmax, toshiba, myaudio, meg az isten tudja még milyen táblákkal.
-
M3oH
addikt
Olvasom, másnak is ott ráncolódott a szemöldöke, ahol nekem: 135ezer. Ennyiért van pár alternatíva és jobbak is.
-
etsmark
tag
haha 135 ezer
azt hittem rosszul látok ... 1 GB ram és HD kijelző....
-
blade zte
őstag
Ugye tudják, hogy ennek a megfelelő ára 50ezer körül van?
-
kbyte1024
veterán
A HTC-től átment a manager aki az árakért felel
-
Akve
tag
Bár én szeretem a Huawei termékeket, de számomra ez a készülék túlárazott
-
prolad
addikt
Ennyiért sajnos nagyon sok,olyan 80 körüli árat tippeltem volna.
-
csordas11
aktív tag
Hát nem egy árbajnok. Sőt egy FHD kjelző is illene már bele.
-
-Mosquito-
őstag
Ennyiért kár volt kiadni..
-
lacuspapus
tag
válasz
MuzikJunkie #6 üzenetére
+1
vagy egy bumszli alkoholos filccel -
MuzikJunkie
aktív tag
Most valaki átment a HTC-től a Huaweihez dolgozni a vastagon fogó ceruzával?
135 ezer forintért nem is tudom, azért többet várnék... Így MemoPad tulajként a MemoPad 10 FHD jut eszembe, ami ugye mégiscsak 2 giga rammal van szerelve és FHD kijelzővel 125 ezerért. Khm! -
Schmidi
tag
135000? 140000 környékén már 16 GB-os Nexus 10-t lehet venni.
-
Lambach
tag
Nekem egy Ascend Mate telefonom van, amivel meg vagyok elégedve, viszont ha jól olvasom, ugyanaz a proci van benne eme tabletben, mint a telefonomban. A proci mindenhez tök frankón használható, de van egy nagy hibája: ahol van ott durvább használat során melegszik mint állat. Na most ez egy alumíniumházzal elég kellemetlen lehet. Elviszi a Ravensword 2-t, de majd kesztyűbe kell játszanod
-
lacuspapus
tag
135ezer??
Ezek melyik bolygón élnek?
Mondjuk a feléért bestbuy, 85-95 között elfogadható...
Ez így nem járja -
Csapoati
nagyúr
Ha nem lesz jó áron szolgáltatóknál, akkor totál felejtős a cucc, mert semmi extra nincs benne, ami indokolhatná az árcédulát.
Az utolsó képen milyen játék fut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Specifikációja alapján a Huawei újdonsága nem egy kimagasló készülék, de a valóságban nagyon is használható, hangminőségben pedig mindent üt.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest