- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz
tothjani81 #12189 üzenetére
Szia!
Ali-ról soha nem rendeltem azt se tudom,hogy működik csak hallottam haveroktól,hogy heteket várnak állandóan vmire.Nem nekem való nem vagyok az a türelmes tipus
Amit linkeltem tok viszont nagyon jól néz ki,remélhetőleg élőben is azon gondolkozok.Megrendeltem már a screenknight oldalán a fóliát meglátjuk milyen lesz.Most jutott eszembe van különbség ha a kamerával sima vagy pro módban fényképezek?Én nem láttam különbséget.Érdemes állítgatni vagy jó ahogy van automata üzemmódban 12mpx-elen?
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Én is beléptem a táborba,el is kezdem átolvasni majd a fórumot,de szeretnék egy kis segítséget kérni.
Az egyik,hogy létezik-e rá jó fólia ami nem túl keskeny,a boltba rátettek egy üvegfóliát de körbe levegős az íveltség miatt.A másik használ-e valaki ilyen Spigen tokot [link]
Valamint még egy gyors kérdésem lenne beléptem a huawei id-mel erre látom a beállításoknál felül piros pötty megnézem mondom mi az,látom,hogy írja a fiókvédelemnél telefonszámmal is igazoljam magam mondom oké no problem nézem és magyarországot nem lehet választani vagyis a +36-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged